Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Većina radi skraćeno

Evo kako će raditi trgovine i šoping centri na Veliku Gospu

šoping
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
1/3
15.08.2020.
u 08:29

Oni koji će danas morati plaćati račune, uglavnom neće moći u poštu jer će one biti zatvorene posvuda osim u Branimirovoj.

Na blagdan Velike gospe velik broj trgovina bit će otvoren, no radit će skraćeno, dok će trgovački centri uglavnom biti zatvoreni. 

Većina Konzumovih prodavaonica tako će zatvoriti do 13 ili 15 sati, dok će tek one najveće biti otvorene nešto dulje, do 18. Potpuni raspored možete vidjeti ovdje. Lidl će takoćer raditi po blagdanskom radnom vremenu, što znači da će Zagrepčani kupovinu morati obaviti prije 18 ili 20 sati, ovisno o lokaciji, a potpuni popis može se također pronaći na njihovim web stranicama. Kauflandove trgovine radit će do 21 sati, dok će se u Plodinama kupovati moći kao svaki drugi dan, a Šparove poslovnice radit će prema prilagođenom radnom vremenu koje se može pronaći ovdje.

Što se tiče šoping centara, oni će također raditi blagdanskom rasporedu, pa će tako gotovo sve trgovine u Arena Centru biti zatvorene osim Interspara, Living Rooma, Subwaya i Lorca Bara.  Garden Mall će biti zatvoren, kao i Point u Vrbanima, a u City Centar East i West raditi će samo Interspar, i to do 14 sati. Tgovački centri Supernove u Hrvatskoj pa tako i u Zagrebu sutra će biti zatvoreni, dok će dan kasnije raditi prema nedjeljnom radnom vremenu. 

Oni koji će danas morati plaćati račune, uglavnom neće moći u poštu jer će one biti zatvorene posvuda osim u Branimirovoj, no moći će zato to Tiskovih kioska koje će raditi uobičajeno. Što se tiče ljekarnih, raditi će samo one dežurne. 

Ključne riječi

Komentara 2

CO
Content
13:31 14.08.2020.

Zašto bi, ITKO NORMALAN, na katolički blagdan Velike Gospe (usput i subota!) plaćao račune, i išao po "friški" kruh??? Hodočašće, sv. Misa, obitelj. Dokle god će gotovani na takve (i sl. dane) u dućane, oni će raditi, a blagajnice neće biti s obitelji. Ide li se na bajram u "šoping"? Ende!

SA
sargu123
11:42 15.08.2020.

Nitko normalan neće gubiti vrijeme na misama, hodočaščima već će ga iskoristiti za obiteljski izlet i slično izbjegavajući gužvu. Pogotovo onu pred sakralnim objektima bilo koje vrste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije