Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roditeljska ljubav nema granica

Enver na glavnom zagrebačkom trgu spava više od 120 dana i traži pravdu za svoju preminulu kćer

Zagreb: Enver Beka, čovjek kojega vladajući ne čuju, postavio šator na Trgu i nastavlja prosvjedovati za svoju kćer
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
27.11.2020.
u 14:28

Postavio je mali improvizirani šator jer mu je sve teže podnositi hladnoću, ali ne odustaje

Enver Beka na glavnom zagrebačkom trgu spava više od 120 dana. Postavio je mali improvizirani šator jer mu je sve teže podnositi hladnoću, posebno noću, ali ne odustaje – traži pravdu za svoju preminulu kćer.

Njegova kći Šeherzada rodila se u 26. tjednu trudnoće, a zbog hidrocefalusa u glavi je imala pumpicu koja je višak tekućine iz lubanje odvodila u želudac. Pozlilo joj je 2015. godine i počela je povraćati, a sljedeće godine operirana je u KBC-u Rebro. Operacija nije prošlo dobro, pa je djevojčica smještena u intenzivnu njegu, ali više nikad se nije probudila. Preminula je u dobi od pet godina, a njeni roditelji uvjereni su da je riječ o slučaju nesavjesnog liječenja jer je, kako kažu, anestezija bila više primjerena tinejdžerki nego djevojčici od samo pet godina. 

 

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
15:56 27.11.2020.

@ tombstone, daj ohladi te nacionalističke ideje. Nemoj u tuđoj nesreći tražiyi tvoje zadovoljstvo.

Avatar najbolji13
najbolji13
14:38 27.11.2020.

zao mi je..ali otkud on zna koja dozu je preminula trebala dobiti..

Avatar JPlesi
JPlesi
06:14 28.11.2020.

Moj dragi prijatelju nije ti vrijeme više za ovo jer ima i gorih situacija pa ih nitko niti ne gleda...a ti na žalost samo sebi možeš prehladu napeljati i završiti u bolnici sa upalom pluća...a onda će te kao i sve do sada proglasiti da imaš koronu i da si umro...to ti je današnje vrijeme i ako se ne čuvaš neće te nitko ..a ove stvari su prošlost u ovom novom svijetu na našu i tvoju žalost...ne želim ti ništa lože i dao bog da pravdu izguraš no bojim se da ćeš samo stradati...SRETNO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije