Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'američki način'

Election Day u cafeu Norris uz službeni whiskey Bijele kuće... Gosti kafića mogu glasovati za Trumpa ili Clinton

Election Day u cafeu Norris
Foto: PR FOTO
1/2
07.11.2016.
u 14:40

Pored praćenja debate i uživo rezultata izbora, posjetitelji će i sami imati priliku glasovati te uživati u američkoj glazbi i posebnim specijalitetima napravljenima i nazvanima u čast dvojice predsjedničkih kandidata

Sutra od 20.30 sati u cafeu Norris u Oreškovićevoj bit će upriličen Election Day u povodu američkih predsjedničkih izbora. Tematska večer počinje debatom analitičara Zorana Grgića koji će pokušati argumentirati zašto bi bilo bolje da pobijedi Donald Trump i književnice Merite Arslani koja će braniti Hillary Clinton.

Pored praćenja debate i uživo rezultata izbora, posjetitelji će i sami imati priliku glasovati te uživati u američkoj glazbi i posebnim specijalitetima napravljenima i nazvanima u čast dvojice predsjedničkih kandidata.

Cijena ulaza na događaj je 20 kuna u što je uključen i Maker’s Mark, službeni whiskey Bijele kuće.

>>Šoumen ili žena, prevrat ili kontinuitet

>>Donald Trump u finale kampanje gurnuo Melaniju

>>Tko je Hillary Clinton? Nevoljena političarka na pragu povijesne pobjede

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije