Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promet bio otežan

Eksplodirala trafostanica na Jarunu, dio grada bio bez struje

eksplozija, jarun,trafostanica,vatrogasci (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/11
Autori: mšk/VLM, IČ/VLM
13.09.2012.
u 15:35

U jednom trenutku samo se čuo prasak. Vidio sam gusti dim te vozila hitne pomoći i vatrogasaca – rekao nam je čitatelj sa Srednjaka

U četvrtak oko 15 sati vatrogasci su dobili dojavu o eksploziji u zagrebačkom naselju Jarun. Neslužbeno doznajemo da se eksplozija dogodila u trafostanici na Jarunu zbog čega je dio zapadnog dijela grada ostao bez struje.

Kako doznajemo, opskrba strujom ubrzo se vratila u normalu, no iz ZET-a napominju da je tramvajski promet usporen i otežan zbog povremenih prekida u opskrbi električnom energijom. Oko 18 sati iz ZET-a su priopćili da je tramvajski promet normaliziran.

Na intervenciju su izašla četiri vatrogasna vozila, a kako neslužbeno doznajemo, vatrogasci koji su stigli pravovremeno, nisu mogli intervenirati jer im se odgovorni iz HEP-a nisu javljali.

– U jednom trenutku samo se čuo prasak. Vidio sam gusti dim te vozila hitne pomoći i vatrogasaca – rekao nam je čitatelj sa Srednjaka.

Komentara 12

JS
ja sam gladan
16:41 13.09.2012.

U Rudešu još i dalje nema normale, a to znači da još uvijek nema struje.

KN
knjs
16:55 13.09.2012.

Jel izgorilo transformatorsko ulje? Hoćemo li ikad saznati kakvo je zagađenje nastalo?

IZ
izunec
16:15 13.09.2012.

U trenutku pisanja na Rudesu jos uvijek nema struje, pa se bas i.nije vratilo u normalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije