Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Eko taxi snizio cijene vožnje

Eko taxi
11.03.2019.
u 09:53

Cijenom starta od 4 kn i za samo 90 lipa po minuti vožnje Eko taxi najjeftiniji taxi prijevoznik u Zagrebu, Velikoj Gorici i Zaprešiću

Građani Zagreba, Velike Gorice i Zaprešića od petka, 8. ožujka se jednim od vodećih taksi prijevoznika, Eko taxijem voze po značajno jeftinijim cijenama. Cijena starta vožnje Eko taxijem iznosi 4 kune, a svaki sljedeći kilometar 3,60 kuna. Minimalna tarifa iznosi 12 kuna, a cijena po minuti tek 90 lipa.

Tako je od petka vožnja rutom od Zagrepčanke do Autobusnog kolodvora u Zagrebu samo 26,00 kn.

 Sniženje cijena u Eko taxiju je najavio direktor Eko taxija, Mislav Munivrana i istaknuo: „Kao jedan od vodećih taksi prijevoznika u Hrvatskoj konstantno pratimo potrebe naših korisnika kao i tržišta. Naš je poslovni cilj fokusiran upravo na naše korisnike kako bi im u svakom trenutku pružili kvalitetan, jednostavan, siguran i ekološki osviješten prijevoz gradom. Osim toga snažno smo predani tome da budemo korisnicima najbolji omjer cijene i kvalitete i to je značajka radi koje nas naši korisnici uvijek iznova odabiru kao svojeg omiljenog taksi prijevoznika.“

Uz nove, snižene cijene vožnje Eko taxijem, korisnici kroz cijelu godinu imaju mogućnost kartičnog plaćanja kako kroz aplikaciju tako i u vozilu, a koja omogućuju čak 50 posto niže cijene vožnje ponedjeljkom i utorkom te 10 posto ostalih dana u godini.

Akcijom #nizenemoze iz Eko taxija najavili su samo početak brojnih novosti koje uvode u svom poslovanju u 2019. godini, a koje je počelo snažnim rebrandingom kompanije prošle godine, ekspanzijom poslovanja diljem gradova u Hrvatskoj, sniženjem cijena te uvođenjem električnih automobila.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije