Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sveta Nedelja

Dvorac Kerestinec u budućnosti sportsko-rekreacijska oaza

Markovinovic
ARHIV VL
01.06.2010.
u 09:00

Zemljište oko dvorca proteže se na oko 30.000 četvornih metara - kaže Krunoslav Markovinović.

Dvorac Kerestinec država je dala u vlasništvo Svetoj Nedelji. Objavljeno je to na sjednici Gradskog vijeća, a uz dvorac Grad je na korištenje dobio i zemljište iza bivše vojarne, preko puta dvorca, s pravom gradnje na njemu.

– Za dvorac smo dobili papire od države. Kod dvorca i na zemljištu iza vojarne predviđeno je da bi bio isključivo sportsko-rekreacijski i zabavni sadržaj. Na drugi način ne bismo ni mogli financirati obnovu dvorca – rekao je Krunoslav Markovinović, predsjednik Gradskog vijeća Svete Nedelje, koji je bio i glasnik dobrih vijesti.

Dodao je da interesa za obnovu dvorca ima i da se već vode razgovori s nekim grupacijama, no to je sve tek u početku.

– Zemljište oko dvorca proteže se na oko 30.000 četvornih metara. I nema straha da bi se tamo gradili stanovi ili vile – uvjerava Markovinović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije