Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNI RADOVI

Dvojka i četvorka voze preko Jelačićeva trga

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
31.07.2017.
u 10:45

Tramvaji tako idućih nekoliko dana neće voziti Savskom cestom i Frankopanskom

Umjesto Vodnikovom, dvojka i četvorka od danas voze preko Trga bana J. Jelačića. Dio je to privremene prometne regulacije zbog radova na raskrižju Savske i Vodnikove ulice koji će potrajati do četvrtka.

Tramvaji tako idućih nekoliko dana neće voziti Savskom cestom i Frankopanskom, i to na dijelu od Vodnikove do Ilice te Mihanovićevom i Vodnikovom od Glavnog kolodvora do Savske ceste.

To će skrenuti tramvajske linije broj 2, 4, 9, 12, 13, 14 i 17, u oba smjera. Rano ujutro ponovno kreću i radovi na Aleji Bologne, ovaj puta u zoni raskrižja s Ulicom Prigornica. Budući da će radnici i strojevi zauzeti dio ceste, prometovat će se suženim dijelom kolnika. Moguće su gužve pa iz Zagrebačkih cesta građane mole za strpljenje i razumijevanje. Samo raskrižje Aleja Bologne-Prigornica bit će zatvoreno za sav promet do petka. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije