Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRG ŽRTAVA FAŠIZMA

Dvojac pokušao skinuti zastavu duginih boja, pobjegli kada su shvatili da ih snimaju kamere

Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/6
17.05.2021.
u 21:21

Sa sobom su ponijeli dio zastave koji su uspjeli otrgnuti

Dva nepoznata muškarca pokušala su danas na Trgu žrtava fašizma skinuti zastave duginih boja koje su izvješene povodom Dana borbe protiv homofobije.

Muškarci su pokušali skinuti zastavu danas oko 17.15 sati, a događaju su svjedočili novinari i fotoreporteri koji su ispred središnjice HDZ-a čekali izjavu predsjednika stranke Andreja Plenkovića nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a.

Kako pišu 24sata, kada su shvatili da ih snimaju kamere, dvojac s kapuljačama na glavi dao se u bijeg, a sa sobom su ponijeli dio zastave koji su uspjeli otrgnuti. 

1/7
Ključne riječi

Komentara 4

TE
terence
21:23 17.05.2021.

E jesu smotani.

KP
Krivousti.Partizan
21:35 17.05.2021.

Junačine

Avatar Nomi
Nomi
03:12 18.05.2021.

BBB, na ponos frendova/kolega koji ih cekaju u cevabdzinici. Budale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije