Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klisović u brezovici

Dvije trećine građana ovdje nije spojeno na kanalizacijsu mrežu, 20 posto nema pitke vode

Kandidat SDP-a za gradonacelnika Zagreba Josko Klisović obišao je gradsku četvrt Brezovica
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/2
24.04.2021.
u 17:14

Joško Klisović posjetio je gradsku četvrt Brezovica te kao najveće probleme istakao premali dom zdravlja, nedostatak dječjeg vrtića, kanalizcije i pitke vode. Komentirao je i druge kanidate

SDP-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Joško Klisović obišao je u subotu gradsku četvrt Brezovica te najavio izgradnju novog doma zdravlja i središnjeg vrtića, povećani broj autobusnih linija te priključenje građana na vodovodnu i kanalizacijsku mrežu.

Brezovica ima ambulantu koja je premala za 12.000 ljudi koji gravitiraju tom području, zbog čega odlaze u Siget i druge domove zdravlja koji se tako dodatno opterećuju. Kad ja budem gradonačelnik ova gradska četvrt će dobiti novi dom zdravlja, rekao je Klisović.

Najavio je i gradnju središnjeg vrtića u mjestu jer roditelji sada djecu svakodnevno razvoze u vrtiće diljem Zagreba što je veliko opterećenje.

Naveo je i kako dvije trećina građana Brezovice nije spojeno na kanalizacijsku mrežu, a oko 20 posto ne dobiva pitku vodu dok neki uopće nemaju priključak na postojeću infrastrukturu, što je potrebno promijeniti.

Najavio je i kako će u dogovoru s Zagrebačkom nadbiskupijom naći ćemo rješenje za dvorac Brezovicu, da se tom kulturnom dobru vrati stari sjaj.

Komentirao je  plakate svojih protukandidata te rekao kako je slogan HDZ-ova kandidata "sad je bitno" svojevrsni plagijat jer jako podsjeća na SDP-ove slogane iz 2013.

-Čini se da se HDZ danas nalazi tamo gdje smo se mi nalazili u 2013. i čini se da ozbiljno kaskaju. Plakati Jelene Pavičić Vukičević na kojima ističe da je 'svoja i odvažna' su promašeni, jer je svima jasno da je ona kandidatkinja kontinuiteta, zarobljenica ortačkih skupina koji su bili dio glavnog miljea Milana Bandića - komentirao je Klisović.

 

Komentara 1

SA
sanikol
14:12 26.04.2021.

kaže Klisović 20% nije spojeno na vodovod a još više na kanalizaciju. Koliko je od tih kuća građeno iako su graditelji znali da nema ni kanalizacije niti vodovoda. Ista priča i sa onima iz Jakuševca. Koji k... su gradili kod smetlišta ili vjerovali da će se smeće negdje premjestiti a sada kukaju da im smrdi. Zemljište je ili bilo njihovo ili su ga jeftino kupili. i sada im smrdi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije