Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Dubravi izgorila kuća

Dva požara u Zagrebu unutar sat vremena: U Susedgradu spašena nepokretna žena

Foto: PIXSELL
1/13
12.02.2021.
u 22:59

Na intervenciju u Dubravi je izašlo 13 vatrogasaca vatrogasne postaje Žitnjak s četiri vatrogasna vozila

Večeras su, u razmaku od manje od sat vremena, u Zagrebu izbila dva požara, izvijestila je Vatrogasna postrojba Zagreb na svom Facebook profilu uz opis "jedna od 'tih' noći". 

Prvu su dojavu zaprimili u 21.19 sati. U Oporovečkoj ulici u Dubravi izbio je požar na krovištu kuće, a kako je za 24sata potvrdio zapovjednik JVP Zagreb Siniša Jembrih, na intervenciju je izašlo 13 vatrogasaca vatrogasne postaje Žitnjak s četiri vatrogasna vozila.

Jedna od "tih" noći...

Objavljuje Vatrogasna postrojba ZagrebPetak, 12. veljače 2021.

 

Drugi požar izbio je u 21:51 sati u Samoborskoj cesti u Susedgradu gdje je gorila kuća. Kako je potvrđeno, vatrogasci su spasili nepokretnu ženu.

VIDEO Vatrogasci gase požar na obiteljskoj kući na Samoborskoj cesti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije