Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ILEGALNE RADNJE

Dubrava: Muškarac zaustavljen sa šest kilograma marihuane

Foto: screenshot/PUZ
1/5
09.01.2019.
u 12:16

Priznao je da se radi o marihuani pakiranoj u šest manjih paketa pojedinačne težine oko jedan kilogram, a nađen je i heroin

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“, kako prenosi PUZ

Naime, jučer, 8. siječnja 2019. godine, dok su obavljali službu u autoophodnji, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su na području Dubrave, oko 13 sati u Ulici Vile Velebita zaustavili osobni automobil marke Škoda Felicia zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnjak. Osumnjičeni je nakon provjere identiteta i pregleda automobila policijskim službenicima izručio crnu vreću za smeće za koju je tada naveo da je puna duhana. Osumnjičeni je potom  doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, gdje je po dolasku u policijsku postaju policijskim službenicima otvorio vreću u kojoj nije bio duhan, već je tada priznao da se radi o marihuani pakiranoj u šest manjih paketa pojedinačne težine oko jedan kilogram. 

Slijedom toga, u nastavku kriminalističkog istraživanja policijski službenici su pretražili kuću kojom se koristi osumnjičeni u kojoj su pronašli ukupno 94,95 grama heroina, 4.547 grama marihuane, digitalnu vagu s tragovima heroina, vrećice za pakiranje droge te 99 kilograma duhana kao i stroj za usitnjavanje duhana, kojeg su preuzeli carinski službenici Ministarstva financija. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

>>Pogledajte video: Marihuana

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
18:55 09.01.2019.

He, he, diler u Škodi za 200 eura, pao za ručak, sam od sebe. A kaj čemo sa ovima u bijelim Mercedesima, Porscheima i nabrijanim Audijima? Njima se ne kvare auti na tržnici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije