Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Galerija u Gajevoj

Druženje s umjetnicima uz čaj, čašu vina i glazbu

galerija
Goran Stanzl/PIXSELL
29.10.2012.
u 08:35

Artion – udruga umjetnika promiče slikarstvo i poziva na druženje u sklopu projekta Boiling point kojim se promovira suvremeno slikarstvo

Malena galerija u podrumu Gajeve 46 postala je središnja ‘točka vrenja’ zagrebačke moderne umjetnosti. Naime, udruga za promicanje vizualne umjetnosti Artion odlučila je pokrenuti novi projekt naziva Boiling point, kojim promoviraju suvremeno slikarstvo i umjetnike mlade generacije. Posjetitelji će sve do 2. studenog moći razgovarati sa slikarima o njihovim radovima, sjesti u ‘dnevni boravak’ u izložbenom prostoru te uz čaj ili čašu vina u ugodnoj fotelji i uz glazbu uživati u slikama i ‘družiti se sa suvremenim slikarstvom’, što je i glavni moto boilingpointovaca.

– Svaki mladi slikar vodi svoju borbu, takav nam je posao. Cure iz udruge izabrale su nas za početak kako bismo suvremeno slikarstvo približili širem krugu mlađe populacije, a možda i prodamo koju sliku – rekla je Lena Kramarić, slikarica koja uz Josipa Tirića, Dinu Zrneca te Martinu Grlić izlaže svoje radove. Osim što izlaže, Kramarić će održavati i radionice slikarstva, a na skupnoj izložbi izlaže pet slika kojima je željela prikazati novu sebe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije