Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI PUTA POTOPLJEN

Poslao posebnu poruku gradonačelniku Bandiću: U dva dana sve mi je uništeno

Vlasnik potopljenog stana poziva gradonačelnika da prespava kod njega
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
26.07.2020.
u 23:10

Vatrogasci su i večeras morali ispumpavati vodu iz stana u Ulici Sveti duh na kućnom broju 13

Drugi put ovaj tjedan poplavljen je stan Zagrepčanina Nenada Cindrića u Ulici Sveti duh na kućnom broju 13.

Vatrogasci su i večeras morali ispumpavati vodu iz njegovog stana koji je poplavljen nakon obilne kiše, a to im je bila jedna od većih intervencija nakon današnjeg nevremena.

Vlasnik stana ironično je pozvao gradonačelnika Milana Bandića da prespava kod njega večeras nakon što je čelnik grada izjavio kako on ne može utjecati na kišu te da se poplave kao u petak događaju jednom u deset godina.

26.07.2020., Zagreb - Sveti duh 13. Nenad Cindric vlasnik stana na Svetom duhu pozvao gradonacelnika Milana Bandica da veceras prespava u njegovom poplavljenom stanu. Jedna od vecih intervenija vatrogasaca bila je na Svetom duhu gdje su vec drugi puta ispumpavali vodu ne bi li spasili stan gospodina Cindrica. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL, Ilustracija

– U dva dana potopljeno mi je sve. Sve je uništeno – rekao je Cindrić i dodao:

– Vrijeme je da se počne delati u tom gradu, infrastruktura ne prati trend stanovništva i gradnju. Neka gradonačelnik dođe prespavati kod mene.

VIDEO Bujica vode u Ilici

Ključne riječi

Komentara 29

Avatar arhaika
arhaika
06:55 27.07.2020.

Kakve veze ima Bandić s tim?

DU
Deleted user
07:21 27.07.2020.

Normalno da Bandić kriv što pada kiša,kriv i za potres. . . Zakon ulice,strašno. Ako je samo kriv za kišu i potres još xy mandata će odraditi.

SA
samograd
05:42 27.07.2020.

Jedna od gorih stvari kod ljudi je kad se pretvore u rulju za linč , u njima se nakupi pa na nekome to moraju istresti , oči im se zakrvave i kad kiša pada netko ili taj je kriv iriv i za to . Pa bio ti običan đžepar ili gradonačelnik kad naletiš ,visiš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije