Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraćeno je kući

Drama sa sretnim završetkom: U Zagrebu pronađeno dijete (5) kako luta bez odjeće!

dijete
Pixabay
31.07.2021.
u 10:48

Kako saznajemo, dijete je odlutalo samo usred noći, vjerojatno jer ulazna vrata nisu bila zaključana, a zahvaljujući dobronamjernim susjedima koji su vrlo brzo reagirali, cijeli slučaj riješen je vrlo brzo.

U zagrebačkom Vrapču rano jutros se dogodio slučaj koji je zabezeknuo cijelu četvrt - petogodišnje dijete, bez odjeće, pronađeno je izgubljeno i u šoku negdje oko vrapčanskog potoka. Zabrinuti građani vrlo brzo su reagirali i pozvali policiju, koja je potvrdila događaj. No na svu sreću, ono što se moglo pretvoriti u tragičnu priču ipak je doživjelo sretan epilog. 

- Dobili smo dojavu nešto prije sedam ujutro i ustanovili smo da nema elemenata kaznenog djela i zna se tko su mu roditelji - kazali su nam u Policijskoj upravi Zagrebačkoj te dodali da su dijete vrlo brzo vratili kući. 

Kako saznajemo, dijete je odlutalo samo usred noći, vjerojatno jer ulazna vrata nisu bila zaključana, a zahvaljujući dobronamjernim susjedima koji su vrlo brzo reagirali, cijeli slučaj riješen je u kratkom roku. 

Ključne riječi

Komentara 17

DU
Deleted user
14:03 31.07.2021.

Hvala Bogu, to je jedna od prednosti Hrvatske, da dijete koje odluta noću bude sigurno i neozlijeđeno vraćeno kući. Nije sve u novcu i novom BMW-u

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
14:51 31.07.2021.

Ima ih hrpa po Zagrebu, samo ne lutaju nego prose

PI
Pišmevrit
14:16 31.07.2021.

Kajtazijevi puleni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije