Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM POLITIKA

Doznajemo detalje bitke za HDZ: U Hermanovu timu dva Plenkovićeva ministra

17.09.2021.
u 14:04

Kako neslužbeno doznajemo iz izvora bliskih Hermanu, danas je definirana ekipa s kojom će ići na izbore

Komentara 8

SN
Samo naprijed
15:08 17.09.2021.

Uzalud vam trud denigriranja HDZ-a.

Avatar sluganski_svakidan
sluganski_svakidan
18:51 18.09.2021.

Ne vodi se nikakva "bitka", mada znam da bi mnogima bilo jako drago da se vodi "bitka". Događa se nešto što je u jednoj demokratskoj stranki potpuno normalno i događa se u svim civiliziranim demokracijama svijeta. Na kraju "bitke" odlučiti će članovi stranke. Netko će dobiti više a netko manje glasova. Nikoga se ne neće izbacivati iz stranke. Kako rekoh - radi se o civiliziranoj političkoj stranki.

DU
Deleted user
00:05 18.09.2021.

Najbolje za Zagreb i Hrvatsku je - kradeze sto dalje. Niste vise dobro dosli jer ste unistili Zagreb sa vasim b365+++ i unistili ste korupcijom cijelu Hrvatsku. Hrvati nisu ginuli za takvu Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije