Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozivom na broj

Donirajte za akciju Zaklade Ana Rukavina

Započela humanitarna akcija Zaklade Ana Rukavina
02.12.2020.
u 12:10

Ove godine nema koncerta uživo, no zato ima na televiziji i on-line

Zaklada Ana Rukavina i ovog prosinca organizira humanitarnu akciju „Želim život“ kojom se nastavlja rad na unaprjeđenju hrvatske hematologije. Pozivom na broj 060 9000 može se tijeko cijelog prosinca donirati 5.00 kuna (plus PDV).

Kao i prethodnih godina, cilj akcije je prikupljanje sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

S obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju, ove godine neće biti tradicionalnog humanitarnog koncerta na Trgu bana Jelačića. Međutim, Zaklada Ana Rukavina i Zakladin partner Nova TV pripremaju blagdanski program koji će se 19. prosinca emitirati na programu Nove TV, portalu DNEVNIK.hr te Facebook stranici DNEVNIK.hr.

 

Komentara 1

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
07:28 03.12.2020.

Žalosno je da po novom normalnom zaklade ne bi ni bilo. Ne bi se računalo da je Ana umrla od raka nego od prehlade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije