Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mali zmaj

Donirajte hranu i uzmite knjigu

Zbog epidemiološke situacije odgođen je Interliber
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/4
27.11.2020.
u 11:23

Ima dobrog štiva, a pomoći ćete djeci o kojoj se udruga skrbi

Više od pet tisuća novih svezaka iz jedne knjižare koja se, nažalost, morala zatvoriti, donirano je društvu Mali zmaj koje se bori za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece. Dio knjiga već su podijelili svojim korisnicima, a ostatak će u sklopu inicijative nazvane “Doniraj hranu – uzmi knjigu” dati svakome tko u udrugu donese namirnice ili higijenske potrepštine.

Donirati se mogu trajni prehrambeni artikli, materijal za pripremu kolača, slatkiši i kućanske potrepštine, a zatim, poručuju iz udruge, svatko može odabrati štivo za sebe ili knjigu nekome za poklon, jednu ili više njih. Akcija traje do 9. prosinca, a donacije koje će proslijediti djeci i obiteljima mogu se dostaviti u prostor Maloga zmaja na adresi Našička 3.

– Imamo raznih vrsta knjiga, od rječnika i djela poznatih domaćih autora poput Miroslava Krleže, Ive Andrića, Veselka Tenžere, do zbirki pjesama, klasičnih romana, znanstveno-medicinske i sportske literature... U nekom se manjem broju mogu naći i djela za klince. Naše je radno vrijeme od ponedjeljka do četvrtka između 15 i 20 sati – objašnjavaju u društvu. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar JPlesi
JPlesi
05:15 29.11.2020.

ima hrane tamo gdje su nedugo morali ići visoki dužnosnici da se ne baci. . vjerujem da će vam zamijeniti to za knjige...samo da se i dalje na baca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije