Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTETA GOTOVO 60.000 KN

Dolijao serijski kradljivac bicikla: Posebno vrebao po Novom Zagrebu

Bicikl nije dovoljno vezati samo oko okvira, lopovi kradu i ostale dijelove
Sanjin Strukic/PIXSELL
13.08.2022.
u 14:37

Policija je otkrila da je tijekom prošle godine ukrao čak 17 bicikala te njihovim vlasnicima prouzročio veliku materijalnu štetu

Policija je uhvatila 41-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je na području Novog Zagreba od prošle godine ukrao 17 bicikla, napravivši štetu od gotovo 60 tisuća kuna.

Terete ga da je 2021. u 10 navrata na području Novog Zagreba i jednom na području Trnja otuđio bicikle dok je ove godine bicikle krao u šest navrata na području Novog Zagreba.

Materijalna šteta pričinjena tim djelima iznosi oko 57 tisuća kuna, izvijestila je policija.

Osumnjičeni je nakon kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije