Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Green River Fest

Dolaze Motovun Film Festival i Nina Kraljić, a u utorak je Zagorkina večer

Foto: Green River Festival
1/8
15.08.2022.
u 15:32

U četvrtak "Reciklaunirajte" s klaunima, a u petak svoju maštu pokažite slikanjem na Posca radionici

U ponedjeljak u goste na Green River dolazi Motovun Film Festival sa izborom kratkih filmova sa ovogodišnjeg festivala, dok je utorak rezerviran za nagradnu edukativno-društvenu igru "Nisam za bacit!". Ne samo da ćete naučiti nešto kroz igru, nagrade su ulaznice za muzeje pa je prava prilika za učenje! Nakon igre uslijedit će književno-glazbena večer na temu Marije Jurić Zagorke.

U srijedu u "Babinjak" dolazi Nina Kraljić, pobjednica natjecanja “The Voice”, a koja će odmah nakon Babinjaka održati zvukoterapiju, a onda i koncert.

Foto: Green River Festival

U četvrtak posjetite klaunsku predstavu "Reciklauniranje", nakon koje možete ostati na koncertu Damira Biondića Bronza. Petak je dan za kreativnu Posca radionicu oslikavanja kamenčića nakon koje nastupa bend "Gavrani".

U subotu se rasplešite na partyju sa DJ-em iznenađenja, a kako na festivalu partyja i igri nikad dosta, u nedjelju slijede "Igre bez granica" nakon kojih nastupaju "The Dudes". K svemu tome tu su još Sport i Kids Zona svaki dan i Art Baazar cijeli vikend. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije