Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PEŠČENICA

Dogovorio kupoprodaju dijelova za auto, a oni ga dočekali s pištoljem i pokrali ga

IV. Livadarski odvojak, Peščenica
Foto: Google Maps
1/2
04.12.2019.
u 16:25

Ukradeni su mu dokumenti i nekoliko desetaka tisuća kuna

Trebala je to biti uobičajena kupnja dijelova, ali umjesto toga jedan je mladić jučer u Zagrebu upao u "sačekušu" i ostao i bez dijelova, ali i bez više desetaka tisuća kuna.

Prema navodima policije, napad se dogodio jučer oko 18:45 u IV. Livadarskom odvojku na Peščenici. Naime, prevareni mladić dogovorio je na parkiralištu kupoprodaju dijelova za auto s dvojicom nepoznatih muškaraca. Umjesto dijelova 26-godišnjak je dobio prijetnju vatrenim oružjem te mu je ukradeno nekoliko desetaka tisuća kuna.

- Njegov dolazak na dogovoreno mjesto, nepoznati su počinitelji iskoristili kako bi mu otuđili novac i dokumente - priopćili su iz policije.

>> Pogledajte i ovaj video: Djevojka skoro zaspala na parkiralištu

Ključne riječi

Komentara 23

AN
anteupravda
19:25 04.12.2019.

Romi u akciji

Avatar ZLO
ZLO
19:36 04.12.2019.

Ganci?

ZE
Zekonja
17:57 04.12.2019.

Kakvi su to automobilski dijelovi koji kostaju par desetaka tisuca kuna. Toliko vrijednosti dijelova nema u nekim poslovnicama intercarsa, svasta ovdje covjek moze procitati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije