Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na hipodromu

Dođite sutra na konjički turnir za branitelje i ususret 300. Sinjskoj alci

Denis Gugić jahanje
Grgur Žučko/pixsell
08.05.2015.
u 13:20

Konjički klub Edek i Klub Sinjana organiziraju razne utakmice, radionice za djecu na temu Alke, besplatno jahanje...

Konjički turnir u čast hrvatskih branitelja, ali i ususret obljetnici 300. Sinjske alke, počinje sutra od 10 sati na hipodromu.

Turnir organizira Konjički klub Edek, suorganizator je Klub Sinjana, uz pomoć Viteškog alkarskog društva i Gradskog ureda za branitelje. Uz turnir za hrvatske branitelje, koji počinje u 15 sati, u 17 sati je konjički turnir za obljetnicu Sinjske alke, dok je organiziran i nagradni kviz o poznavanju Sinjske alke, lutrija s nagradnim motivima Alke, likovne radionice za djecu na temu Alke, besplatno jahanje ponija, turnir u briškuli i trešeti i glazbeno-plesni program, najavila je Stanka Vitić, članica Upravnog odbora Kluba Sinjana.

U ponudi će biti i uštipci, panceta, pršut, sir... po, kako kažu organizatori, povoljnim cijenama. A kako bi se Zagrepčanima približila Sinjska alka, građani će se moći družiti i fotografirati s alkarom i alkarskim momkom. Ulaz na hipodrom za sve je besplatan. Okupljenima će 300. Sinjsku alku najaviti i Denis Gugić iz konjičkog kluba Edek i slavodobitnik 299. Alke.

– Preskakat će se i prepone visine do 1,5 metara, a ujedno će to biti priprema hrvatskih reprezentativaca za svjetski kup u Celju – rekao je Denis Gugić.
Inače, na 300. Sinjsku alku dolazak je potvrdila i predsjednica države Kolinda Grabar-Kitarović.

Komentara 1

OB
Objektivno...
17:13 08.05.2015.

Ja ću doći ako dođe i Đuro...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije