Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUBOTA U PODMORNICI

Dođite na ANIMA(L) PARTY i pomozite obitelji koja zbrinjava 150 napuštenih pasa

Foto: Robert Anic/PIXSELL
12.06.2020.
u 10:50

Druženje počinje već u 18 sati u dvorištu Muzeja Katran, gdje će posjetitelje koji mogu povesti djecu i pse zabavljati rezidenti Empathic Affinity. Nakon toga, u 22 sata party se seli u Klub Podmornica, gdje će do šest ujutro svirati Felver i Babče.

Udruga za zaštitu životinja Anima Dvor organizira drugi humanitarni event ANIMA(L) PARTY ove subote u Klubu Podmornica i ispred njega na adresi Radnička cesta 27.

Osnivačica Ivana Begović s partnerom Adrijanom i kćeri Milom brinu o čak 149  pasa i štenaca koje su ljudi odbacili, a kako bi ova velika obitelj koja još uvijek nema status azila opstala, treba im naša pomoć da bi njuškicama omogućiti pune trbuhe, tople bokseve i kućice, pokrili troškove njihova liječenja, cijepljenja i kastracija. Kao znak zahvale priredit će vam, kao i prošlog puta, odličnu zabavu. 

– Stalna briga, ljubav i razumijevanje ne bi bili mogući bez vas, dragi velikodušni prijatelji koji im pomažete donacijama, fizičkom pomoći, podrškom i suosjećanjem – poručuje Kristina Kovačić, jedna od organizatorica koja priprema tulum u dvije etape. Druženje počinje već u 18 sati u dvorištu Muzeja Katran, gdje će posjetitelje koji mogu povesti djecu i pse zabavljati rezidenti Empathic Affinity. Nakon toga, u 22 sata party se seli u Klub Podmornica gdje će do šest ujutro svirati Felver, Babče i phiIipp ltd.

– DJ-evi su se odrekli svojih honorara, Klub Podmornica ustupio je svoj prostor, a suorganizator, Hrvatsko društvo skladatelja, stručna služba za Zaštitu autorskih muzičkih prava (HDS-ZAMP), odreklo se pripadajućih 10 posto od donacija u korist Udruge za zaštitu životinja Anima dvor. Posjetitelji će moći stvoriti uspomene u photo boothu, kušati i odnijeti kući keksiće za ljude, ali i pseće poslastice – otkrio nam je član Udruge Domagoj Petrović.

1/18

U dvorištu će posjetitelje i njihove čupave prijatelje dočekati zdjelice s vodom, udobni krevetići, nagradice i grickalice koje su donirale brojne tvrtke, a moći će se čitati i časopis Njuškica.com. Pripremljen je i dar iznenađenja – narukvica koju će posjetitelji dobiti na ulazu vrijedit će kao ulaznica na sve programe u prostoru Katrana.

Donacija za ovaj humanitarni event iznosi 40 kuna, a sav prihod bit će doniran Udruzi za zaštitu životinja Anima Dvor, o kojoj smo već pisali.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije