Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doček nogometaša

Ovo je trasa kojom će reprezentacija doći do Jelačićevog trga

Zagreb: 15000 navijača na Trgu bana Jelačića gleda utakmicu između Hrvatske i Engleske
Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/14
Autori: Hina, Vecernji list
13.07.2018.
u 17:05

Autobusi koji će prevoziti navijače iz drugih gradova moći će se parkirati na istočnoj strani Zagrebačkog velesajma, a od  8.00 sati organiziran je i prijevoz ZET-ovim autobusima koji će navijače prevoziti do Glavnog kolodvora.

Hrvatska nogometna reprezentacija sa Svjetskog prvenstva u Rusiji vraća se u ponedjeljak, no prije povratka mora odigrati finalni susret protiv Francuske. Bez obzira na rezultat u Zagrebu se sprema doček za nogometaše koji su samim nastupom u finalu napravili povijesni rezultat.

Vatreni će u Zagreb sletjeti u 14 sati, a doček je organiziran na Trgu bana Josipa Jelačića.

Autobusi s nogometnom reprezentacijom i stručnim stožerom kretat će se trasom:

Ulica Rudolfa Fizira – Zagrebačka ulica – Ulica Savezne Republike Njemačke – Avenija Dubrovnik – Avenija Većeslava Holjevca – Most slobode – Ulica Hrvatske bratske zajednice – Ulica grada Vukovara – Savska cesta – Rooseveltov trg – Trg Republike Hrvatske – Frankopanska ulica – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića.

Autobusi koji će prevoziti navijače iz drugih gradova moći će se parkirati na istočnoj strani Zagrebačkog velesajma, a od  8.00 sati organiziran je i prijevoz ZET-ovim autobusima koji će navijače prevoziti do Glavnog kolodvora.

- Okupljanje navijača na središnjem gradskom trgu očekuje se već od jutarnjih sati, a dolazak reprezentacije na središnji zagrebački trg očekuje se oko 14.30 sati. Vatrene će na Trgu dočekati Zaprešić Boysi, a uz navijačke pjesme predviđena je i izvedba budnice “Moja domovina”. U vrijeme izvođenja te pjesme u nebo će se pustiti i tisuće crveno-bijelih balona - stoji u priopćenju Grada Zagreba.

Prema najavi iz Ureda predsjednice, Grabar-Kitarović na Pantovčaku će u 17.30 sati uručiti odlikovanja i priznanja Republike Hrvatske izborniku, igračima i članovima stručnog stožera Hrvatske nogometne reprezentacije te članovima delegacije Hrvatskog nogometnog saveza uz prigodno obraćanje.

Zagreb: 15000 navijača na Trgu bana Jelačića gleda utakmicu između Hrvatske i Engleske
1/22

Hrvatska radiotelevizija izravno će u ponedjeljak, 16. srpnja, na Prvom programu (HRT-HTV1) prenositi povratak hrvatske nogometne reprezentacije sa Svjetskog prvenstva u Rusiji i veliko slavlje koje se u povodu jednog od najvećih hrvatskih sportskih uspjeha priprema na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, a za prijenos događaja od slijetanja hrvatske reprezentacije do završetka slavlja angažirat će 300 ljudi i 30-ak kamera.

Povratak Vatrenih HRT će pratiti kroz posebnu emisiju "Zabivaka", koja počinje u 12,15 sati na Prvom programu i u sklopu koje su planirana mnoga javljanja dvadesetak HRT-ovih reportera raspoređenih duž trase kojom će proći otvoreni autobus, počevši od Zračne luke "Franjo Tuđman" i Velike Gorice do Trga bana Jelačića, gdje će biti organizirano središnje slavlje.

Komentara 24

PR
prajdali100
18:29 13.07.2018.

Neka to bude doček za pamćenje !!!! Zaslužili su ga, dali su nam puno radosti i učinili nas ponosnim.

Avatar Damir
Damir
18:59 13.07.2018.

Išao sam prije 20 godina na trg francuske republike dočekati dečke. A ići ću i sada kod bana.

HR
Hrvatska
17:18 13.07.2018.

Program treba trajati 3 sata kakvih sat vremena?? Svi na TrG pozdravimo heroje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije