Testirali smo pizza cutove u Zagrebu: evo koji je najbolji, a koje treba izbjegavati
Provjeravao se, naravno, i omjer cijene i veličine. A onda i količina sira, umaka od rajčice, začina... Bilo je predebelih, ali i premasnih. Obišli smo deset lokala od glavnoga trga do Studentskog centra u potrazi za najboljim trokutom izvorno talijanskog specijaliteta. I evo rezultata...
Komentari 10
Lisac: Što su vam to ti " cutove " ? kajinx: Upravo sam i ja htjeo to pitati. Cutovi, testirali, drinkali biru, itali čiz.
Što su vam to ti " cutove " ?
Sve su prodali a sada prodaju i hrvatski jezik, valjda na "cutove" ,onako pomalo. Zanima me da li uopce imamo sluzbeni hrvatski jezik. Sigurno ne u ovim zutim listicima ala VL.
Sve su prodali a sada prodaju i hrvatski jezik, valjda na "cutove" ,onako pomalo. Zanima me da li uopce imamo sluzbeni hrvatski jezik. Sigurno ne u ovim zutim listicima ala VL.
Samir, pa jede šunku i špek? :))....Da mi je znati kak ovi "kušači" rade picu i, znaju li, uopće, tijesto složiti.....Ova Jelena zanovijetalo, ajme meni...Inače; pica iz Mlinara, fakat, ima predebelo tijesto, germa se osjeti kad se jede. A ovo što ostavljaju, neka im je na sramotu. Pojesti dva griza, pa ostaviti/baciti. Ljudi nemaju kaj jesti, a oni se foliraju. Nemate mjere, ha? Razmažena derišta. žasU.
Očigledno samo neukim katolibanima poput tebe nije jasno da postoje ljudi i koji ne briju na vjeru. To ako se čovjek tako zove ne znači da je zadrti vjernik i da zato ne jede svinju
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ja samo ovom debelom vjerujem. Taj se kuži u pizze