Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobra prognoza

Do proljeća brojimo sitno - napokon uživamo u suncu

Cvjetni trg
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/4
14.03.2014.
u 10:24

Lijepo vrijeme potrajat će, prema prognozama, sve do kraja sljedećega tjedna. No, prije toga, u nedjelju, moglo bi biti i kiše...

Lijepo i toplo vrijeme namamilo je brojne Zagrepčane na gradske terase – napokon uživamo u suncu. Do službenog dolaska proljeća sedam je dana, a tijekom vikenda očekuju nas temperature i do 19 Celzijevih stupnjeva, ali i kiša najavljena za nedjelju.

Već u ponedjeljak, prema DHMZ-u, građani će uživati na ugodnih 21 stupanj Celzijev, a lijepo i toplo vrijeme pratit će nas sve do kraja sljedećeg tjedna.

>>Zagrebačke ulice ponovno tople i pune lijepih djevojaka

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije