Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prodajno mjesto

Do parkirališnih karata i u Centru za korisnike u Vukovarskoj

parkirne karte
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
14.01.2014.
u 12:41

Holdingovo sjedište novo je mjesto za kupnju povlaštenih parkirališnih karata. Iz Holdinga su objasnili i zašto od građana traže dostavu OIB-a, a što je izazvalo mnoge reakcije. Razlog slanja je sprečavanje slanja više istih uplatnica na adrese, a cilj je osigurati još bolju uslugu

Povlaštene parkirališne karte, osim na blagajnama Zagrebparkinga u Šubićevoj ulici, odsad se mogu kupiti i u Centru za korisnike Zagrebačkog holdinga u Ulici grada Vukovara 41.

Za kupnju karte potrebno je priložiti dokumentaciju koja dokazuje pravo na kupnju. I korisnici naljepnica za parkiranje vozila osoba s invaliditetom mogu ih kupiti u Ulici grada Vukovara.

Inače, iz Holdinga su i dodatno objasnili zašto su građane zvali da im dostave OIB, a što je izazvalo buru reakcija.

Razlog dostave OIB-a, koji se može predati e-mailom na centarzakorisnike@zgh.hr, faksom na 4829-424, 4829-117 i osobno na šalteru Info centra GSKG-a, Savska cesta 1 jest način da se spriječi slanje više istih uplatnica na adrese građana. Svi oni koji već na računima imaju ispisan OIB, ne moraju ga dostavljati.

– Ovime nam je želja osigurati još bolju uslugu – poručuju iz Holdinga.

Komentara 1

MB
myron.bolitar.77
14:08 14.01.2014.

Bilo bi zaista lijepo kada bi novinari Večernjega sada napokon postavili pitanje jesu li možda mjerodavni razmišljali omogućiti kupnju povlaštene karte on-line? Kako se ista može kupiti kreditnom karticom, ne vidim prepreku istome. Obveza kupaca bi bila kupiti ju on-line par dana prije isteka, dok bi grad mogao imati svoju dostavnu službu te karte dostavljati naredni dan na adresu kupaca. Nije isprika da karta može završiti u tuđim rukama obzirom da na njoj piše registracija vozila korisnika. Nadalje nije ni isprika da se ne izdaje karta bez prezentiranih dokumenata, jer se jednostavno navede da se za prekšaj uvjeta prodaje uvodi astronomska kazna i gubitak prava na kartu u budućnosti , pa tko želi prekršiti pravila neka izvoli. Sada smo prisiljeni svako toliko doći do jedine dvije lokacije u gradu obavezno, bilo nam to zgodno ili ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije