Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija traži svjedoke

Dječak teško ozlijeđen: Autom ga udario na pješačkom prijelazu i pobjegao

Policija/Ilustracija
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
12.11.2018.
u 11:45

Liječnička pomoć pružena mu je u KB Sestre milosrdnice.

Dječak (14) teško je ozlijeđen u nesreći koja se dogodila u subotu oko 21.40 sati. 

Biciklom se kretao nogostupom na južnoj strani Lastovske ulice u smjeru istoka. Dolaskom kod kućnog broja 5 skrenuo je u lijevo i počeo prelaziti kolnik po obilježenom pješačkom prijelazu, kojom prilikom je na njega naletjelo vozilo kojim je upravljao nepoznati vozač, priopćila je zagrebačka policija.

U prometnoj nesreći,14-godišnjak je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Sestre milosrdnice.

Da bi se utvrdile točne okolnosti pod kojima se dogodila ova nesreća, policija moli svjedoke da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 6333-470 ili 92.

Pogledajte i video - Frontalni sudar na Aleji Bologne

Komentara 4

DU
Deleted user
12:22 12.11.2018.

Pješački prijelaz ne štiti od ozljeda !!

LE
LeandroZG
13:32 12.11.2018.

zao mi je decka ali sigurno nije sisao sa bicikla i uvjerio se da moze sigurno preci cestu. Kako kazu stariji, pisat ce mu na nadgrobnom spomeniku da je (mozda) bio u prednosti

MA
Makroman
17:36 12.11.2018.

U Njemačkoj ne stajanje pješačku na pješačkom prijelazu košta 2000€ a kod nas 200kn policajcu. Ali kakav Narod takva i Drzava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije