Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na respiratoru

Dječak koji je pao s balkona stabilno nakon operacije glave

Zagreb: Dijete je palo s balkona u zgradi u Ulici Božidara Adžije
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/2
23.09.2018.
u 10:28

Ima višestruke prijelome lubanje, ozljede vratne kralježnice i pluća

Dječak koji je pao s balkona, na respiratoru je i za sada je stabilno, kazao je ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb prof.dr. Goran Roić, javlja 24 sata.

Dječak star tri i pol godine u subotu je tijekom jutra u Ulici Božidara Adžije na zagrebačkoj Trešnjevci pao s prozora drugog kata zgrade na asfalt.

Hitna ga je prevezla u Klaićevu gdje su ga odmah operirali. Utvrdili su kako ima višestruke prijelome lubanje, ozljede vratne kralježnice i pluća.

Iz policije su rekli kako je vrlo vjerojatno riječ o nesretnom slučaju, ali do okončanja istrage nemaju dodatnih informacija. 

Dječaka je Hitna prevezla u Kliniku za dječje bolesti Zagreb, gdje su nakon obrade liječnici utvrdili teške ozljede i odmah operirali mališana.

Stanari zgrade ispričali su kako je riječ o podstanarskoj obitelji u malom stanu, no nisu poznavali dijete ni roditelje. Navodno su u zgradi počeli živjeti prije malo više od šest mjeseci, no bili su povučeni.

Pogledajte i video Dijete je palo s balkona u zgradi u Ulici Božidara Adžije

Komentara 4

SI
Sile
12:53 23.09.2018.

Prije svega hvala dragom Bogu da je dječak stabilno i da će biti sve u redu. Pročitavši ovaj tužni članak odlučio sam podijeliti svoja iskustva vezano na ovu temu. Jos prošlog stoljeća sličan incident su doživjeli moji roditelji samnom. Pao sam sa drugog kata susjedu na betonsku terasu. Zadobio sam frakture craniuma i clavicule te sam bio u komi nekoliko dana. Danas nakon pune 23 godine od toga incidenta, a da se razumijemo na godinu ću imati 27, zahvalan sam dragom Bogu što sam živ i zdrav bez ikakvih posljedica. Nadam se da će dječaku oporavak biti brz i učinkovit. Svu sreću želim njemu i njegovim roditeljima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije