Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Djeca hodala po Hendrixovom mostu, brzom reakcijom strojovođe spriječena tragedija

Davorin Visnjic/PIXSELL
13.11.2020.
u 17:37

Srećom, strojovođa ih je na vrijeme uočio te je odmah počeo kočiti

Jučer u poslijepodnevnim satima na Hendrixovom mostu u Zagrebu za dlaku je izbjegnuta tragedija. Naime, u trenutku dolaska vlaka br. 961 koji je putovao na relaciji Zagreb - Sisak na Hendrixovom mostu nalazila se grupa djece. Srećom, strojovođa ih je na vrijeme uočio te je odmah počeo kočiti.

Potvrdili su taj događaj iz Hrvatskih željeznica za RTL, dodajući da se nakon zaustavljanja vlaka grupa djece udaljila s mosta. Strojovođa je se zatim uvjerio da je pruga prohodna te nastavio vožnju.

 

>> VIDEO Ekskluzivno smo isprobali dvije nove igrice za PlayStation 5

Ključne riječi

Komentara 6

NA
navijeke
17:46 13.11.2020.

Molim uredništvo da za ovakve napise angažira nekog iz Zagreba. Zagrepčani ZNAJU da u Zagrebu NEMA Hendrixovog mosta, postoji željeznički (zeleni) most koji je i spomenik kulture i nekulturnima se ne bi smjelo dozvoljavati da ga unizuju.

Avatar JPlesi
JPlesi
07:35 14.11.2020.

Zeleni Savski most ili onaj plavi savski most to su dva koja su najpoznatija a za ovo što oni nazivaju nikad čuo...no zna se za taj zeleni željezni sa lukom što se sve u našim generacijama dešavalo po njemu i što se sve znalo raditi u mladosti...od vožnje motorima po luku za oklade do vožnje ispod mosta sa onim gurajućim radnim kolicima ispod mosta koji su za radnike kad ga popravljaju ...no nazivi koje vi koristite su samo kao i vi koji ste dotepeni ovdje samo vaš neki naziv koji si dozvoljavate kako bi ga izmjenili i nametnuli neke svoje nebuloze...istina i bog ali niti Zagreb više nije kaj je nekad bil tak da me ne čudi niti ovo jer ipak sve nas manje i manje ima starosjedioca ...sve sami padobranci i dotepenci sa nekom svojim novim imenima i izmjenama...

Avatar rubinet
rubinet
18:29 14.11.2020.

Za mene to je Claptonov most.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije