Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prozivka sindikata

Direktor Zagrebparkinga Robert Mišeta zapošljava prijatelje

mišeta
PIXSELL
27.09.2012.
u 13:53

– Zaposlena su četiri voditelja projekta, a nikakvih projekata nema. To je samo krinka za zapošljavanje Mišetinih prijatelja koje je doveo iz tvrtke Metronet u kojoj je ranije bio zaposlen – kazao je Iveković

Predstavnici sindikata koji djeluju u Zagrebparkingu došli su danas ispred Gradske skupštine gdje se održava sjednica, između ostalog i na temu poslovanja Zagrebačkog holdinga kako bi upozorili na loše poteze sadašnjeg voditelja podružnice Roberta Mišete. Mario Iveković, predsjednik Novog sindikata, te Darko Kleinberger, predsjednik Sindikata radnika Zagrebparkinga, prozvali su Mišetu da nezakonito ukida radna mjesta, zlostavlja i šikanira radnike te nepotrebno zapošljava nove ljude.

– Zaposlena su četiri voditelja projekta, a nikakvih projekata nema. To je samo krinka za zapošljavanje Mišetinih prijatelja koje je doveo iz tvrtke Metronet u kojoj je ranije bio zaposlen – kazao je Iveković. Dodao je da Mišeta i šikanira radnike koji se protive njegovim odlukama pa ih se disciplinski kažnjava ili premješta na teže poslove.

– Zbog prijateljskih odnosa događa se da osobe sa 45 godina šalje na rad na terenu, a mlade od 24 zapošljava u unutarnjim prostorima – prozvao ga je i Kleinberger.

Nekoliko zaposlenika podnijelo je tužbu protiv Mišete, a Kleinberger je istaknuo da su radnici prije svega nezadovoljni poslovnim gubicima koji se na kraju prelamaju preko leđa radnika.

– Unutar tvrtke je prilično napeto i ljudi se boje. Njih 27 dobilo je otkaz ili im nije produljen ugovor, a istovremeno je primljeno 10 novih zaposlenika – ispričao je Kleinberger.

Na sve optužbe Mišeta je odgovorio da je riječ o ljudima koji se ne mogu pomiriti s činjenicom da je u tvrtki došlo do promjena i da je on posao direktor.

Komentara 1

DU
Deleted user
18:23 27.09.2012.

Ma ne, pa to nemre biti,... Kaj god... Pa to su sve postenjak do postenjaka... Kukurikuuuuuuuuuuu..................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije