Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ADVENT U ZAGREBU

Dio kućica na Adventu mogao bi ostati prazan

26.10.2021.
u 11:37

Mjesec je dana do nekad najveće gradske manifestacije. A adventske kućice tek se trebaju dodijeliti, program zbog koronavirusa još nije do kraja definiran, i dalje se dogovara hoće li Grad ipak “na sebe” preuzeti infrastrukturu, odnosno osigurati struju do “pokretnih naprava za prigodnu prodaju i ugostiteljske usluge”. I pitanje je hoće li se morati raspisivati drugi krug natječaja jer je moguće da neke kućice neće imati zakupca.

Komentara 9

DR
DrugZoka
12:08 26.10.2021.

Advent se premješta za Prvi Maj,

ST
stefj
12:15 26.10.2021.

Ništa od Adventa ove godine, pitanje i slijedeće. Tomašević i ekipa zaziru od bilo kakvog kontakta s privatnim sektorom, pa tako je i ovdje izostao dogovor što i kako bi bilo dobro napraviti... Smisao Adventa nisu samo kobase, već cjelokupna ponuda i doživljaj. Ako nema klizališta, bit će puno manje ljudi, ako se centar zabave preseli sa Zrinjevca, onda tamo ljudi niti neće doći... A što sad, kao što je tu već napisano, valjda se špara novac za proslavu 1. maja ili za financiranje neke parade...

FR
franc251
19:37 26.10.2021.

senf uvodi novi prazmik 11.lipnja, dan izlaska iz ormara. R.Borić je dala inreview pa se dotakla i te teme. Štedi se za to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?