Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi u tijeku

Dio Draškovićeve i danas zatvoren, autobusi voze obilazno

Zagreb mjesec dana nakon potresa
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
25.05.2020.
u 09:32

Radi se o autobusnim linijama 33 i 608.

S obzirom da se i dalje radi na sanacijama posljedica potresa, Draškovićeva ulica na dijelu od Vlaške do Ulice kneza Mislava i danas će biti zatvorena za sav promet do 19 sati. Autobusi na linijama 33 ( Gračansko Dolje - Trg žrtava fašizma) i 608 (Kvaternikov trg - Trg žrtava fašizma) tako će i danas obilaziti u ulicu izmijenjenim trasama.

Linija 33 vozit će sljedećom rutom: Gračansko Dolje - Mihaljevac - Medveščak - Palmotićeva - Ulica Pavla Hatza - Trg žrtava fašizma - Ulica kneza Višeslava - Bauerova - Vlaška - Ribnjak - Mihaljevac - Gračansko Dolje. 

Linija 608 imat će ovu trasu:  Kvaternikov trg - Vlaška - Langov trg - Palmotićeva - Ulica Pavla Hatza -Trg žrtava fašizma - Ulica kneza Višeslava - Bauerova - Vlaška -Kvaternikov trg.

Komentara 1

TK
Ten-kre
15:10 25.05.2020.

Kako zatvoreno i radi se na sanaciji kada je betmen prije mjesec dana rekao kako je sve smeće odveženo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije