Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo-Fola Escha

Uhićena tri navijača nakon sinoćnje utakmice

policija
Foto: Anto Magzan/Pixsell
16.07.2015.
u 14:03

Navijačko ludilo u povodu sinoćnjeg dvoboja između GNK Dinama i CS Fola Escha rezultiralo je privođenjem  tri osobe, izvijestila je zagrebačka policija. U službene prostorije privedena su trojica domaćih navijača zbog alkoholiziranosti, narušavanja javnog reda i mira te vrijeđanja policajaca. Također, zbog bacanja baklje, oštećeno je i jedno policijsko vozilo.

>> Evo kako su braću Mamić dočekali navijači na maksimirskim tribinama

Komentara 2

RA
rasimcanaj-
18:43 16.07.2015.

.....te vrijeđanja policajaca.>>>>>>> Ma STVARNO .A sto je sa bagrom koja je Mamica cijelim tijekom utakmice vrijedjala rasistickim povicima. Taj dio tribine je trebalo vec na samom pocetku utakmice isprazniti i privesti barem njih 300 u policijsku postaju. Kome je to u interesu da se ovakve gnjusne stvari dogadjaju na nasim stadionima. Engleska je bila najprljivija po pitanju huligana, Uvela je dozivotne zabrane dolaska na tekme nasilnicima, teske novcane i zatvorske kazne i oduzimanje putovnica na 10 godina. Sad su najmirniji u Europi. Ugledajte se na Englesku.

SA
santos008
12:32 17.07.2015.

''Mamicu cigane '' skandirali su ''BBB'' predpostvimo da su skandirali ;""Mamicu Zidove'' ili ''Mamicu Srbine'' cijela tribina bila bi ispraznjena,ali kad su u pitanju ''cigani'', onda se oni zaduzeni za red na stadionu slazu sa ''BBB''.SRAMOTA!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije