Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Detalji teške nesreće u Zagrebu: Vozač je bio pijan, zabio se u stup, poginula putnica iz auta

Zagreb: Automobilom se zaletio u stup, policija obavlja očevid
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
29.07.2020.
u 10:02

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 56-godišnja putnica, dok je vozač teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC-u ''Sestre milosrdnice''

Zagrebačka policija izvijestila je o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer navečer oko 20.55 sati u Zagrebu, a u kojoj je poginula jedna osoba.

Naime, 64-godišnjak, pod utjecajem alkohola (1,79 g/kg), upravljao je osobnim automobilom marke Renault Megane zagrebačkih registarskih oznaka lijevom prometnom trakom Ilice u smjeru zapada. Dolaskom zapadnije od raskrižja s kolnikom Ulice Majke Terezije prošao je na desni prometni trak, nakon čega je naletio na rubni kamen, a potom sletio na meki teren te naletio na stup javne rasvjete.

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 56-godišnja putnica, dok je vozač teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC-u ''Sestre milosrdnice''. U vremenu od  21.30 do 1 sat bio je zatvoren promet Ilicom zapadnije od raskrižja s kolnikom Ulice Majke Terezije.

Ključne riječi

Komentara 2

5S
505.scrtom
10:10 29.07.2020.

oduzeti mu zauvijek vozačku plus zatvor jer je ubio putnucu

DU
Deleted user
16:46 02.08.2020.

Valjda vozač ubera ili bolta, jer samo totalno pijan možeš vozit po toj cijeni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije