Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Obračun u ZET-ovu busu: Žena sjela na bebu u kolicima, otac djeteta lupio ju šakom

ZET
Borna Filic/PIXSELL/Ilustracija
24.07.2019.
u 20:19

Liječnička pomoć 42-godišnjakinji pružena je u KBC-u Zagreb te se utvrđuju sve okolnosti zadobivanja ozljeda kao i njihova kvalifikacija, kazali su iz policije

U ZET-ovu autobusu na liniji 207 u ponedjeljak je došlo do svađe između muškarca i žene. Došlo je i do tučnjave te je intervenirala i policija. Obračun se dogodio u 17.15 sati na autobusnom stajalištu u Heinzelovoj ulici. 

"Policijski službenici izašli su na mjesto događaja te je zasad utvrđeno da je 42-godišnjakinja narušavala javni red i mir u autobusu tako što je vikala i galamila tijekom razgovora na mobitel. Zbog njezina ponašanja drugi su joj putnici u jednom trenutku  prigovorili. Naime, u autobusu je bilo i dijete koje je spavalo u kolicima te je počelo plakati. 42-godišnjakinja je tada fizički napala 31-godišnjeg putnika te ga usput i vrijeđala. Nakon toga, drugi putnik je 42-godišnjakinju odmaknuo od 31-godišnjaka, zbog čega je ona pala na pod. Ustala je, a zatim sjela na dijete u kolicima", kazali su za Vijesti.hr u zagrebačkoj policiji koji su i objavili priču o obračunu u autobusu.

Nakon toga. obračun se nastavio izvan autobusa gdje je otac djeteta nasrnuo na ženu te je lupio šakom u glavu nakon čega je ona pala na tlo. 

“Liječnička pomoć 42-godišnjakinji pružena je u KBC-u Zagreb te se utvrđuju sve okolnosti zadobivanja ozljeda i njihova kvalifikacija. U isto vrijeme liječnička pomoć pružena je i djetetu te se nastavlja s provođenjem izvida i prikupljanjem dokaza koji mogu poslužiti u postupku. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja podnijet će se potrebita pismena”, odgovorili su iz policije.

Ključne riječi

Komentara 77

PU
paul-umpe
20:44 24.07.2019.

neka ju je zveknuo.

US
U sridu
21:12 24.07.2019.

ja bih ju satro nogama da je sjela na moje dijete.

AF
AfganistanskiHrvat
21:42 24.07.2019.

Dobro je prošla. Svaka čast gospodinu na razumu i suzdržavanju. Ja bih je zalijepio za asfalt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije