Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDJELOVALI U NESREĆI ALI NE SVOJOM KRIVNJOM

Detalji horora u Travnom: Oni nisu niti vidjeli semafor. Tako su rekli. Doslovce smo letjeli kroz zrak

Autom naletio na mjaku i bebu u Novom Zagrebu
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/8
Autori: Vecernji.hr, Hina
24.07.2019.
u 22:41

Vozilo je nakon sudara odbačeno na nogostup a pritom su ozlijeđeni majka i malo dijete

Teška prometna nesreća dogodila se u Novom Zagrebu u naselju Travno . Zagrebačka policija izvijestila je da se nesreća u kojoj su sudjelovala dva automobila dogodila oko 14,40 sati na križanju Ulice Božidara Magovca i Ukrajinske. Jedno vozilo je odbačeno na nogostup pri čemu su ozlijeđene dvije osobe, majka i beba koje su prevezene u bolnicu.

U trenutku nesreće majka je navodno sjedila na klupi uz tromjesečno dijete u kolicima. Prema neslužbenim podacima majka je teže ozljeđena.

Video: Nesreća u Travnom u kojoj su ozlijeđene majka i beba

- Oni nisu niti vidjeli semafor. Tako su rekli. Doslovce smo letjeli kroz zrak. Suprug je pritiskao kočnice, ali uopće nisu reagirale. Zabili smo se u klupu na kojoj je bila žena s djetetom u kolicima. Vidjela sam da joj kost viri iz noge. Tu, eto tako, kost joj je virila iz noge. Daj Bože samo da ta žena i dijete budu dobro - rekla je za Jutarnji list  žena  koja je bila ispred Mamutice u Travnom gdje se sat i pol ranije dogodila bizarna prometna nesreća u kojoj su ona. i njezin suprug (65) sudjelovali, ali ne svojom krivnjom.

Prema izjavama očevidaca na automobil koji je vozio 65- godišnjak oko 14.40 sati naletio je bijeli VW Caddy u kojem su se nalazila dvojica mladića,. Zbog udara se automobil supružnika nastavio nekontrolirano kretati te se popeo na nogostup ispred Mamutice i tamo udario ženu koja je s malim djetetom u kolicima pokraj sebe sjedila na drvenoj klupi.

 

 

Ključne riječi

Komentara 10

TH
thu
22:57 24.07.2019.

"bijeli VW Caddy" dovoljno... Dostavnjaci voze po gradu kao muhe bez glave, skupa s Uberašima...

RO
RogaBabaroga
07:49 25.07.2019.

samo me zanima kakva je to tzv. gradska voznja, pri takvoj brzini, da se ne vidi semafor, i da se desi ovakva bizarnost! Po mom, vozacu bih dozivotno oduzela vozacku. Bez drasticnih kazni nikada se ovo rijesit nece!!!!

LI
liliZG
16:18 29.07.2019.

još uvijek nitko nije napisao tko su ti iz caddyia isto neki zaštićeni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije