Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ritam grada

Depresivan dan loša je izlika da se prepustimo kukanju

trg bana jelačića
Sanjin Strukić/PIXSELL
19.01.2016.
u 13:55

Brojni su građani treći ponedjeljak u siječnju “iskoristili” da se potuže i otkriju “depresiju”

Vratite se uobičajenom režimu tjelovježbe, popijte zeleni čaj i izađite na sunce. Na taj način, savjetuju stručnjaci na portalima, možete pobijediti najdepresivniji dan u godini, treći ponedjeljak u siječnju. 

Već godinama proglašava se najgorim od 365 postojećih dana u godini jer upravo tada na naplatu dolaze dugovi od Božića i Nove godine, a taman je i vrijeme kad se počnu kršiti sve novogodišnje odluke. Zapali se ponovno cigareta, odustane se od teretane, pojede se koji komad crvenog mesa, popije se koja čašica više. Sve ono o čemu se čvrsto odlučivalo prije Nove godine baš trećeg ponedjeljka u siječnju baci se u vjetar, a uz to prisjedne i svaki poklon kupljen krajem prosinca. A šalica zelenog čaja za smirenje, šetnja na svježem zraku i malo vježbanja, čini se, mogu pomoći. 

– Najdepresivniji dan u godini, gle! Kaj nam nije svaki dan takav – komentirala su jučer dva mlada Zagrepčanina u “šestici” gledajući u ekran pametnog telefona. Zaključili su kako nemaju osjećaj da bi trebali biti posebno tužni, ali svakako će taj naslov iskoristiti u svoju korist

– Odlično! Danas nećemo puno raditi, rekli bumo da nismo mi krivi, takav je dan – rekli su prijatelji iz tramvaja. Najdepresivniji dan jučer ujutro komentirale su i tri djevojke na Glavnom kolodvoru.

Dugova od božićnih darova nemaju, razgovarale su međusobno, jer nemaju kreditne kartice, ali nijedna se nije uspjela držati odluke donesene 31. prosinca.

– Ako je depresivan dan, normalno je da smo i mi takve – zaključile su. I čini se da ga je tako doživio svatko tko je jučer znao za najdepresivniji dan. A pritom odlučio i iskoristiti ga kao savršen izgovor za lijenost ili pogrešku. Oni koji nisu čuli za prokletstvo trećeg ponedjeljka u siječnju dan su proveli kao i svaki drugi. 

– Kakva depresija, pa sunce nam je! Šećem se s unucima, sad ćemo na vruću čokoladu, ne pričajte nam gluposti – “najgori” dan u godini komentirao nam je bračni par u mirovini koji smo jučer sreli u veseloj šetnji sunčanim Zrinjevcem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije