Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poziv

Dekice i obilje hrane - sutra od 11 sati piknik na Jelačićevu trgu

kosara
Prijatelji zivotinja
30.08.2012.
u 11:16

Oko sata na glavnom Trgu bit će postavljene deke za piknik s košarama punim zdravog voća, povrća, sendviča i kolača. Na ovom neobičnom pikniku bit će nazočan i Mrkvić, maskota ZeGeVege festivala

Dekice za piknik i košare prepune voća i povrća, obilje vege sendviča i kolača - bit će to scenarij sutrašnjeg piknika na Trgu bana Jelačića koji, najavljujući ZeGeVege festival, Prijatelji životinja organiziraju od 11 sati.

– Oko sata na glavnom Trgu bit će postavljene deke za piknik s košarama punim zdravog voća, povrća, sendviča i kolača. Na ovom neobičnom pikniku bit će nazočan i Mrkvić, maskota ZeGeVege festivala, koji će pozivati građane da točno za tjedan dana na istome mjestu posjete ZeGeVege festival i dožive njegovu raznovrsnu ponudu i dobru atmosferu, poručuju organizatori sutrašnjeg piknika.

Kao posebnu zanimljivost ističu kako će se na pikniku piti smoothie koji će se raditi na licu mjesta uz pomoć Smoothie Cyclea, bicikla s aparatom za sjeckanje voća ili povrća, koji će građani moći iskušati na ZeGeVege festivalu.

Inače, peti po redu ZeGeVege festival predstavit će posjetiteljima 7. i 8. rujna 2012. više od 50 domaćih i inozemnih izlagača, atraktivne izvođače koji će veselim ritmovima potaknuti na ples i pjesmu, pripremit će brojne degustacije i više od stotinu nagrada, promotivne prodaje, radionice za djecu, besplatna šminkanja i friziranja, restoran s prigodnim cijenama primamljivih zdravih obroka te razne edukativne i zabavne aktivnosti.

Piknikom se ujedno najavljuje i Vege izazov koji počinje tijekom ZaGeVege festivala, a traje najmanje do 1.10. kada se obilježava Svjetski dan vegetarijanstva. Vege izazovom želi se pokazati raznolikost i prednosti vegetarijanske, odnosno veganske prehrane i približiti ekološke, zdravstvene i etičke vrijednosti održivog načina života.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije