Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BESPLATNO

Darujemo ulaznice za cabaret "Idemo na Broadway" sutra u Kontesi

Idemo na Broadway
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/3
14.11.2019.
u 17:57

U showu sudjeluju pjevači, šesteročlani plesni ansambl, stand up komičari te razni aritsti koji izvode atraktivne točke s hula hoopom, ples na šipci, trbušni ples...

Sve čari cabareta uspio je Miro Ungar ukomponirati u show "Idemo na Broadway", uključujući poznate scene iz slavnih mjuzikla poput "Chicaga", "Fantoma iz opere" i "Aladdina", a u njima možete uživati sutra u 21 sati u Jazz & Cabaret klubu Kontesa.

U showu sudjeluju pjevači, šesteročlani plesni ansambl, stand up komičari te razni aritsti koji izvode atraktivne točke s hula hoopom, ples na šipci, trbušni ples..., a kako biste provjerili kako to zvuči i izgeda, darujemo vam dvaput po dvije ulaznice za "Idemo na Broadway".

Mail s napomenom "Kontesa" te svojim imenom i prezimenom trebate poslati na adresu gradska@vecernji.net, a po dvije će ulaznice dobiti dvije osobe koje to učine prve.  Ulaznice se mogu kupiti i online, na blagajni Komedije u Oktogonu te u klubu Kontesa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije