Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA

Dario Juričan: 'Da je krimos biti lako, bio bi svatko'

Dario Juričan izveo performans ispred Holdinga
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/3
21.01.2020.
u 08:28

- I samo da ti napomenem, u subotu 25.1.2020. će biti ravno 100 dana od kad sam te pozvao na sučeljavanje – evo provjeri www.milanbandic.net - navodi se u statusu

Dario Juričan obratio se na Facebooku zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću u kojem mu je podsjetio kako će teći ročište na kojem treba sutra doći. Uputio ga je da odreže etiketu na njegovom odjelu te ga je podsjetio kako će se ponašati Kikaš i Pripuz sve dok ih sutkinja ne opomene. Kako je Juričan naveo, nakon što Bandić kaže da nije kriv, očaj će se prolomiti dvoranom i Zagreb će briznuti u plač. 

Status je naslovio 'Voljeni vođo Bandiću, ne daj da od tebe prave kriminalca'.

 

Status prenosimo u cijelosti. 

"Voljeni vođo,
tvoje suđenje iz proceduralnih razloga kreće od početka i ti se sutra moraš uprizorit na Županijskom sudu. Žao mi je što te gnjave. Rade od tebe najvećeg kriminalca!
Nadam se da ćeš doći u sudnicu u jednom od onih po mjeri skrojenih odjela što si ih za masne pare dao napraviti u Italiji. Nemoj doći u onom šalu od kašmira, osim ako prije toga nisi na njemu odrezao etiketu. Važno je pazit na detalje, znaš ti to dobro.
Nisi baš nešto dolazio na suđenje, pa dozvoli da te podsjetim na proceduru.
Staviti će te u prvi red, prvog u liniju, ti si, kaže Uskok, il capo di tutti i capi!
Nije to mala stvar, da je krimos biti lako bio bi to sva'ko.

Do tebe će biti Slobodan Ljubičić Kikaš, ako ne bude naglo bolestan, a do njega Petar Pripuz. Kikaš će s Pripuzom zbijat šale i pošalice, dok ga sutkinja ne opomene, a ti ćeš se jako truditi da ne vidiš Pripuza. Tako je barem bilo prvi put kad si bio na Sudu.
Onda će te sutkinja Rahela Valentić prozvat i pitati kako se izjašnjavaš?
Ti ćeš ustati i reći: Nisam kriv!
U tom trenutku će se u dvorani prolomiti očaj i svi će pomislit kako je ruka pravde opet napala nevinog čovjeka i cijeli grad će briznut u kukanjavu i plač!
Kad sjedneš, kroz glavu će ti proći lik i djelo Miroslava Kutle. Znaš ti dobro da je sutkinja Valentić ta po čijoj je jedinoj pravomoćnoj presudi Kutle osuđen i nakon čega je otišao na službeni put u BiH. Treba imati izlaznu strategiju po uzoru na najbolje. Tako i treba. Nekad su najjednostavnija rješenja ona najočitija.
Nakon tebe i ostala janjad izjasnit će se nevinima.

Čekati ćeš nervozno da suđenje prođe, a televizija će tvoje patničko, nevino lice vrtiti u svim vijestima.
Ali vijesti su kao i ljudi, brzo zaboravljaju. A ti ćeš drugi dan predstaviti javnosti barem osam ako ne i deset novih projekata i uljepšati nam svima živote.
Imaš pravo, sutra je novi dan.
I samo da ti napomenem, u subotu 25.1.2020. će biti ravno 100 dana od kad sam te pozvao na sučeljavanje – evo provjeri www.milanbandic.net
Biraj mjesto i vrijeme. Možeš doći čak i u onim Louis Vuitton cipelama koje pomno skrivaš.
Čekam te. U ovom gradu nema mjesta za jednog od nas" - navodi se u statusu Daria Juričana. 

Juričan ispred Holdinga

Komentara 26

ŽA
žalosnababanarikača
10:00 21.01.2020.

Bandić ima svoju "nadagrhetu", prepunu sitnih uzurpatora raznih socijala, lažnih penzionera, koristoljuba i građevinske kumova"poduzetnika". Normalno, ima tu i domaćih izdajnika, koji bi rođenu mater prodali , bez da su pomislili na buduće posljedice. Ono postrojavanje zimske službe i silovanje grada na centimetar snijega je živi očaj i pokazatelj koliko ima dupelizaca u ovom gradu

DU
Deleted user
09:45 21.01.2020.

Cijela hrv treba biti uz Juričana i pomoći mu da se konačno ove lopurde smjeste tamo gdhe im je mjesto

LJ
ljeto90
10:24 21.01.2020.

Vidim da velikom broju ljudi paše ovakvo stanje u Državi????potjerati normalne Hrvate i uvesti roblje sa Istoka?????samo da im se ne obije o glavu????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije