Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije svima neradno...

Danas tržnice ne rade, šoping-centri otvoreni

30.07.2011., Zagreb - Svjeza ponuda domaceg voca i povrca na trznici Dolac. Kupci su zadovoljni kvalitetom, ali ne i cijenom, buduci da su trgovacki lanci koji robu dobivaju iz vana puno jeftiniji.   Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL
05.08.2016.
u 13:06

I ZET vozi po nedjeljnom voznom rasporedu...

Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, tržnice u Zagrebu neće raditi, javljaju iz Zagrebačkog holdinga.

Uz plac na Dolcu, Trešnjevci, Utrini, Jarunu..., neće raditi ni Veletržnica i hladnjača te skladišta. Što se tiče zagrebačkih trgovačkih centara, na praznik svi rade po redovnom radnom vremenu, uglavnom cijeli dan od 9 do 21 sat. Dežurne ljekarne bit će otvorene na Aveniji Većeslava Holjevca 22, u Ozaljskoj 1, Grižanskoj 4, Ilici 301 i na Trgu bana Jelačića.

Autobusi i tramvaji ZET-a vozit će po nedjeljnom voznom redu. 

Komentara 3

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
13:22 05.08.2016.

ma donekle i razmem strane trgovacke lance ali nasi domaci e to ne shvacam pogotovo naseg monopolistu k plus kaj dobiva ogromne poticaje od drzave a drzava smo mi narod radnici branitelji pa mogli su iz pijeteta prema poginulim i umrlim za slobodnu hrvarsku ovaj dan postivat da nije bilo naroda beanitelja koji smo oslobodili zemlju od okupatora bi li oni danas imali profite kakve imaju i to je njihovo hvala ma sramota

DR
dravskimornar
07:38 06.08.2016.

e razumijem ni domeće niti strane trgovačke lance,posebno stoga jer u matičnim zemljama ne rade ni državnim praznicima niti nedjeljom(Lidl,Kaufland,Spar)

NE
neboiznadzagreba
13:21 05.08.2016.

Potrebno je sprovesti Oluju i protiv trgovačkih centara, da zatvore vrata i omoguće svojim zaposlenicima slobodan dan makar na vjerske blagdane i državne praznike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije