Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugave pedaliraju

Danas pedaliramo za više biciklističkih staza u kvartu

Dugave - Najava biciklijade
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/3
06.04.2019.
u 07:00

Start je biciklijade u 10 sati ispred škole.

Ida Butković i Jana Okić, sedmašice iz Osnovne škole Frana Galovića u Dugavama, svaki dan poslije nastave vole sjesti na bicikle i “đirati” kvartom. No, cijelo naselje ima samo jednu biciklističku stazu pa često moraju voziti po pločniku.

Kako bi upozorile na to da njihovu kvartu treba još biciklističkih staza, zajedno s drugim đacima danas će sudjelovati na biciklijadi “Dugave pedaliraju”. Četvrti je put organiziraju nastavnici i učenici škole te njihovi roditelji, a biciklijada je glavni događaj u kvartu, ističu prof. geografije Mirko Mojzeš i knjižničarka Daria Pestić, koji svi jedva čekaju.

Dugave - Najava biciklijade
1/4

– Prilika je to za druženje na otvorenom i rekreaciju, a i humanitarna je – kaže Ida, koja će na manifestaciji izložiti i svoj ručno rađeni nakit, a prihodi od prodaje pomoći će životinjama u skloništu Dumovec. Start je biciklijade u 10 sati ispred škole. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar mali322
mali322
09:28 06.04.2019.

I u Libiji danas pedaliraju prema Tripoliju!

BU
Butak
16:32 06.04.2019.

Danas je na biciklijadi humanitarnom akcijom “Daj šapu” prikupljeno 1064 kn za Dumovec.

DU
Deleted user
18:49 06.04.2019.

Nemojte samo pedalirati Zelenim valom te cestama poput Savske?! Tko je zmislil pedaliranje gradom nije baš čist?! Toliko zagađenog zraka, opasnost u prometu, jer čim sjedneš na bicikl u grobu si s jednom pedalom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije