Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjetar rušio sve

Dalmatinci se rugaju zagrebačkom nevremenu: Poznata meteorologinja im začepila usta

Zagreb: Nevrijeme uzrokovalo probleme u prometu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
14.05.2019.
u 15:08

Zagrepčani se sa svibanjskom vjetrušinama suočavaju podjednako često kao Splićani sa snježićem, 2 do 3 puta u 10 godina, kaže meteorologinja Mazzocco Drvar

U Zagrebu je jučer zabilježen udar vjetra od 101 kilometar na sat, a zbog snažnog vjetra i vremenskih neprilika mnogi nisu izlazili iz svojih domova jer im je tako savjetovala i policija. No, zagrebačko nevrijeme zabavljalo je one koji žive u južnijim krajevima.

Udari bure, naime, često su puno snažniji od vjetra koji je puhao pa su zbog toga na društvenim mrežama osvanule brojne fotomontaže na kojima se izruguje drami koju su jučer proživljavali brojni Zagrepčani i oni iz okolice glavnoga grada.

Na prepucavanje sjevera i juga odgovorila je meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar.

– A propos ovog sjever-jug prepucavanja, samo da znate da se Zagrepčani sa svibanjskom vjetrušinama suočavaju podjednako često kao Splićani sa snježićem, 2 do 3 puta u 10 godina – napisala je ona na Twitteru.

VIDEO Zbog olujnog vjetra pao limeni krov sa zgrade u Ježevskoj ulici

Komentara 76

TM
trade_mark
17:45 14.05.2019.

u splitu padne pola centimetra snijega, sve zatvoreno, djeca ne idu u školu. mi smo jučer SVI radili, i SVA djeca su išla u školu. čemu se rugate? budalama koje rade čak i kad bi komotno mogli ostat doma, jel? hvala, dalmacijo, HVALA!

IK
Ivan_Kovac
16:52 14.05.2019.

Baš nam se imaju zašto rugati. Zagreb funkcionira, a kada je u Splitu palo 17 cm snijega, prvo su imali zimski dan, pa tjedan, pa dva. Ništa nije funkcioniralo, a kako nisu odmah očistili snijeg, stvorio se led i preko 300 ljudi završili s lomovima.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
17:21 14.05.2019.

Pa kaj, nek se rugaju. I mi smo se šprdali s njima kad im je pao snijeg. Malo zafrkancije nikom nije škodilo :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije