Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Špica

Cvjetna suknja možda priziva proljeće, ali...

14.03.2016., Zagreb - Atraktivno odjeveni Zagrepcani i Zagrepcanke prosetali gradom.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
15.03.2016.
u 13:00

Donosimo trendove iz centra grada

1. Suknja kao glavni komad -  Osmijeh na licu najbolji je modni dodatak, ali crne gležnjače i strukirana kratka kožna jakna bolje bi istaknule cvjetnu suknju koja kao da priziva proljeće, a smjestila se u zimu. Kažu da je moda igra. I neka je, ali ne valja to doslovno shvatiti.

2. Jednostavno nije dosadno - Jednostavno ne znači nužno i dosadno. Dobra sivo-zelena parka, traperice koje izgledaju kao da ih je netko poprskao bijelom bojom (jako moderne!), metalik srebrne tenisice – i komadić gole kože koji proviruje ispod ruba hlača. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije