Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija

'Crvenkapica i prijatelji': Nužno je darivanje krvi, potrebne su nove doze

darivanje krvi
Arhiva VL
21.03.2016.
u 13:00

Osobe iz javnog života podupiru Udrugu darivatelja krvi u pozivu građanima da se odazovu akcijama dobrovoljnog darivanja krvi, zbog povećane potrebe za krvlju u starijih osoba

Udruga darivatelja krvi uz potporu osoba iz javnog života, Tarika Filipovića, Renea Bitorajca, Danijele Trbović, Sanjina Španovića, Andree Andrassy, Marija Petrekovića, Dubravka Šimenca, Jurice Golemca, Rafaela Dropulića, Zlatana Zuhrića Zuhre, Frane Ridjana, organizirala je akciju “Crvenkapljica i prijatelji” u Zavodu za transfuziju.

Cilj je popularizirati dobrovoljno darivanje krvi, osobito u kontekstu starenja stanovništva Hrvatske.

Veći udio starijih donosi veću potrebu za krvi zbog narušenog zdravlja starijih osoba i češćih operacija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije