Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 13°C
  • John80:

    Evo iskustva covjeka koji je bio 2. u redu: "Došao danas u 4:15 ispred Links dućana, bio drugi u redu, čekao gotovo 4 sata, spavao 3. Dućan se otvorio u 8:00, uđem i tražim PS4 i sve prodano??? Čovjek ispred ... prikaži još!ed mene kupovao RX580, ja bio prvi u redu za PS4. Ja jasno pop*&$&#, tražim šefa poslovnice, jasno nema ga, tražim da vidim te fantomske račune kucane u 8:00:01, jasno ne mogu oni to meni pokazati. Na video snimci se vidi da sam drugi u redu na njhovom face profilu, pitali djelatnika koji je proces kupovine, veli čovjek dođeš na blagajnu, tražiš platiš i pokupiš. Napravio komentar na njihovom profilu, to su odmah pobrisali, šta reći... Sve skupa jedna velika farsa i navlakuša i tamo više neću kupiti ni šaraf. Ako Links ovo čita, htio bih im se zahvaliti što su napravili budalu od mene, ekipa svaka čast."

  • vera90:

    U SAD-u ovako u redovima samo najsiromašniji slojevi čekaju, pretežito latino i afroameričkog porijekla. Imate snimke, pogledajte. Ovo u Hrvatskoj čak niti nije pravi Black Friday.

  • miyamoto:

    Djeco cuvajte novce za skolovanje i strani jezik..Nikakav S9, Iphone i Gucci vam ne trebaju. Zivot je dug, nepredvidiv i vrlo tezak. Ako ga se zezne u skolovanju, game over.

Još iz rubrike Zagreb

3
Bread Club

Sestre osmislile Craft pekaru koja je oduševila Zagrepčane: Pečemo kruh kakav su naše bake spremale

Misa ispred zagrebačke katedrale kao dio svetkovine Majke Božje od kamenitih vrata
Svetkovina Majke Božje od Kamenitih vrata

Nuncij Giorgo Lungia dao Zagrepčanima poseban blagoslov Pape Franje

2
Zagrebački solisti na Zrinjevcu
Koncert za Dan grada

Uživajte u najljepšim gudačkim obradama starogradskih skladbi i osjetite duh Zagreba