Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
30 12°C
  • John80:

    Evo iskustva covjeka koji je bio 2. u redu: "Došao danas u 4:15 ispred Links dućana, bio drugi u redu, čekao gotovo 4 sata, spavao 3. Dućan se otvorio u 8:00, uđem i tražim PS4 i sve prodano??? Čovjek ispred ... prikaži još!ed mene kupovao RX580, ja bio prvi u redu za PS4. Ja jasno pop*&$&#, tražim šefa poslovnice, jasno nema ga, tražim da vidim te fantomske račune kucane u 8:00:01, jasno ne mogu oni to meni pokazati. Na video snimci se vidi da sam drugi u redu na njhovom face profilu, pitali djelatnika koji je proces kupovine, veli čovjek dođeš na blagajnu, tražiš platiš i pokupiš. Napravio komentar na njihovom profilu, to su odmah pobrisali, šta reći... Sve skupa jedna velika farsa i navlakuša i tamo više neću kupiti ni šaraf. Ako Links ovo čita, htio bih im se zahvaliti što su napravili budalu od mene, ekipa svaka čast."

  • vera90:

    U SAD-u ovako u redovima samo najsiromašniji slojevi čekaju, pretežito latino i afroameričkog porijekla. Imate snimke, pogledajte. Ovo u Hrvatskoj čak niti nije pravi Black Friday.

  • miyamoto:

    Djeco cuvajte novce za skolovanje i strani jezik..Nikakav S9, Iphone i Gucci vam ne trebaju. Zivot je dug, nepredvidiv i vrlo tezak. Ako ga se zezne u skolovanju, game over.

Još iz rubrike Zagreb

Izlika se rijeka Sava
OBILNE KIŠE

Sava se u Zagrebu izlila iz korita

Vegansko kolinje
KOLINJE

Na Cvjetnome trgu održana 'Veganska svinjokolja'

2
Svecana dodjela Nagrade Luka Ritz
SUZBIJANJE NASILJA

U Zagrebu održana svečana dodjela Nagrade Luka Ritz