Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOPING-GROZNICA

VIDEO Pogledajte red i gužvu za Crni petak na Trešnjevci

Gužva ispred trgovine Links
Foto: Links.hr
1/11
23.11.2018.
u 09:32

Links je danima najavljivao velike popuste nazivajući ih – pravima. A da su uspjeli, svjedočili smo jutros na Trešnjevci

Ludi dan za kupovinu – popularni Crni petak, više je prepoznat u Americi i drugim zapadnim zemljama nego u Hrvatskoj. No posljednjih godina mnogi trgovci i u Hrvatskoj pokušavaju privući kupce i na Black Friday. 

Često se popusti u Hrvatskoj opravdano kritiziraju jer nisu ni blizu toliko veliki popusti niti dobre prigode kao na zapadnom tržištu. Jedan od hrvatskih dućana koji je definitivno ove godine uspio izazvati veliku zainteresiranost kupaca jest – trgovina računalne opreme Links u Zagrebu. 

VIDEO Iščekivanje kupaca pred Linksom: Unutra ih dočekao - Goc

Links je danima najavljivao velike popuste nazivajući ih – pravima. A da su uspjeli, svjedočio je jutros veliki red u Glamočkoj ulici na Trešnjevki.

Nekoliko stotina Zagrepčana strpljivo je čekalo otvaranje vrata u 8 sati, a za svaki slučaj da sve prođe u redu i bez naguravanja brinuli su zaštitari. A za dobru atmosferu brinuo se poznati zagrebački komičar Goran Goc Vugrinec.

Sat vremena poslije neki proizvodi već su bili rasprodani. 

"Obavještavamo vas kako su sve grafičke kartice, PlayStation 4 i pojedini proizvodi izloženi na popisu zaliha prodani. Black Friday ludnica u Linksu je počela!", objavili su iz Linksa u 8.59 na svojoj Facebook stranici. 

FOTOGALERIJA: Pogledajte šoping groznicu po svijetu i Hrvatskoj za Crni petak 

Gužva ispred trgovine Links
1/17
Ključne riječi

Komentara 49

JO
John80
11:37 23.11.2018.

Evo iskustva covjeka koji je bio 2. u redu: "Došao danas u 4:15 ispred Links dućana, bio drugi u redu, čekao gotovo 4 sata, spavao 3. Dućan se otvorio u 8:00, uđem i tražim PS4 i sve prodano??? Čovjek ispreded mene kupovao RX580, ja bio prvi u redu za PS4. Ja jasno pop*&$&#, tražim šefa poslovnice, jasno nema ga, tražim da vidim te fantomske račune kucane u 8:00:01, jasno ne mogu oni to meni pokazati. Na video snimci se vidi da sam drugi u redu na njhovom face profilu, pitali djelatnika koji je proces kupovine, veli čovjek dođeš na blagajnu, tražiš platiš i pokupiš. Napravio komentar na njihovom profilu, to su odmah pobrisali, šta reći... Sve skupa jedna velika farsa i navlakuša i tamo više neću kupiti ni šaraf. Ako Links ovo čita, htio bih im se zahvaliti što su napravili budalu od mene, ekipa svaka čast."

DU
Deleted user
10:19 23.11.2018.

U SAD-u ovako u redovima samo najsiromašniji slojevi čekaju, pretežito latino i afroameričkog porijekla. Imate snimke, pogledajte. Ovo u Hrvatskoj čak niti nije pravi Black Friday.

Avatar miyamoto
miyamoto
12:22 23.11.2018.

Djeco cuvajte novce za skolovanje i strani jezik..Nikakav S9, Iphone i Gucci vam ne trebaju. Zivot je dug, nepredvidiv i vrlo tezak. Ako ga se zezne u skolovanju, game over.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije