Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
World Class Fitness

Članovi poznatog fitness centra podnijet će kaznenu prijavu

World Class Fitness
Žarko Bašić/PIXSELL
21.06.2012.
u 10:00

World Class Fitness prestao je raditi zbog, prema njihovu priopćenju, zbog visokih troškova najma

Gotovo mjesec dana traju natezanja najskuplje zagrebačke teretane i njezinih članova nakon što je World Class Fitness u Hypo Centru zatvorio vrata 31. svibnja. Članove su o zatvaranju obavijestili nekoliko dana ranije, a pritom i napomenuli da “neće biti u mogućnosti nadoknaditi novac s obzirom na daljnji postupak s firmom World Class Croatia d.o.o.”

U istoimenu teretanu nije se moglo upisati bez unaprijed uplaćene članarine koja je dosezala i do 5000 kuna. World Class na svojim je stranicama obavijestio da je zatvoren zbog prestanka suradnje s poslovnim centrom Hypo, a razlog su “visoki troškovi najma i režija”.

Članovi teretane razmatraju i opciju kolektivne tužbe, no pitanje je koliko je ona naplativa, jer se tvrtka koja je držala Hypo, World Class Croatia, ugasila. Na Facebook grupi “World Class Hypo – organizirani članovi” pozvani su korisnici te teretane da Državnom odvjetništvu podnesu kaznenu prijavu protiv uprave World Class Croatia d.o.o. otkud jučer nismo dobili komentar.

Također, članovi su mogli prihvatiti i ponudu novog vlasnika fitness i wellness centra u Hypu, teretane Vita Fitness, i to po cijeni od 3000 kuna za godinu dana, odnosno 2000 kuna za šest mjeseci, u slučaju da su se prijavili do 19. lipnja.

Komentara 6

BU
BubyZG
10:55 21.06.2012.

Siroti, ajmo skupljat milodare ... mora da su na koljenima - mislim oni koji su iskeširali 5000 za godinu dana teretane. P.S. Ovo je bolji način oporezivanja (pre)bogatih od poreza na imovinu ! Milanoviću, ajd,otvaraj teretane na sve strane .... : ))))

DU
Deleted user
13:57 21.06.2012.

Ne shvaćam to naslađivanje sa krađom novaca od drugih. To što je netko platio 4.000-5.000 kuna ne znači da je bogataš. Dotični fitness nije nudio samo uslugu teretane već i wellnessa koji je uključivao saune i bazen. Mnogi su se upisali iz zdravstvenih razloga, uključujući i umirovljenike. Kada se novac raspodjeli na 12 mjeseci to je ispadalo nekih 350-420 kuna mjesečno, što je manje novaca nego što mnogi troše na ljekove i druge tretmane mjesečno. Dakle, ne radi se o klijentima bogatašima, već ogromnom većinom o klijentima prosječnim hrvatima, koji su uštedjeli na drugim stvarima da bi uložili u zdravlje.

MI
Milkica
20:04 21.06.2012.

Priča mi prijateljica da prevareni iz Hypa svim silama nastoje da se zatvori i World Class u Westinu. Ja pak ne razumijem to naslađivanje. Znači ako ste vi popušili i ne možete vježbati, zašto bi vježbali ljudi koji idu u Westin? Rekao bi čovjek da imate dvostruka mjerila, zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije