Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvoz otpada

Čistoća odvozi šutu i glomazni otpad nastao nakon potresa, evo gdje se trebate javiti

Glomazni otpad
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/2
25.03.2020.
u 18:14

Za odvoz namještaja i sličnih stvari uništenih u potresu potrebno je direktno dogovoriti s djelatnicima Čistoće na broj telefona  01 6187 – 046 ili 01 6146-477 ili e-mailom

Potres koji je razorio centar Zagreba iza sebe je ostavio znatnu materijalnu štetu, a da se šuta i glomazni otpad prouzročeni njime adekvatnu zbrinu, "uskočit" će zagrebačka Čistoća. Bit će postavljeni sanduci u koje će građani pogođeni potrecom moći odlagati isključivo šutu, a organizirat će se i odvoz glomaznog otpada. Za odvoz namještaja i sličnih stvari uništenih u potresu potrebno je direktno dogovoriti s djelatnicima Čistoće na broj telefona  01 6187 – 046 ili 01 6146-477 od 7 do 20 sati radi dogovora termina odvoza ili putem elektroničke pošte na adresu cistoca@zgh.hr.

- U ovom trenutku apeliramo na sve Zagrepčane na solidarnost i razumijevanje čitave situacije i povećanog opsega posla te da su u ovom trenutku prioritet i da imaju pravo prvenstva građani pogođeni potresom - kažu u upravi Holdinga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije