Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva puta godišnje

Čistoća: Naručivanje odvoza glomaznog otpada počinje 15. veljače

Glomazni otpad
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
02.02.2021.
u 10:22

Zahtjevi za odvozom glomaznog otpada zaprimaju se od 15. veljače do 15. studenog 2021. godine, na adresu Zagrebačkog holdinga, emailom ili ispunjavanjem obrasca na internetu.

Ovih dana građani će na kućne adrese, uz račune Zagrebačkog holdinga za siječanj 2021. godine, zaprimiti dva obrasca Zahtjev za odvoz glomaznog otpada koji se mogu koristiti u okviru javne usluge, javljaju u Čistoći. Taj se otpad odvozi bez naknade, dva puta u kalendarskoj godini. Također, mogu prijaviti oba obrasca odjednom kada maksimum javne usluge koriste jednom u godini. Ukupni volumen otpada je 2 m3 po zahtjevu, odnosno 4 m3 ukupno.



Zahtjevi za odvozom glomaznog otpada zaprimaju se od 15. veljače do 15. studenog 2021. godine, na adresu Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća, Radnička cesta 82, 10 000 Zagreb, na mail adresu: cistoca.glomazno@zgh.hr ili ispunjavanjem e-Zahtjeva na internet adresi www.cistoca.hr.

 

- Obvezujemo se dostaviti odgovor na zahtjev, s terminom odvoza, u što kraćem roku, a ne dužem od 20 dana - kažu u Čistoći. Zagrepčani, podsjećaju, i dalje mogu tijekom cijele godine svoj glomazni otpad besplatno odložiti na jedno od gradskih reciklažnih dvorišta i mobilnih reciklažnih dvorišta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije