Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA ZEZANCIJA

Chuck Norris glavna je zvijezda ovog novog kafića

norris cafe
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/9
09.12.2014.
u 11:00

Vlasnici će osnovati i udrugu Chuck Norris za promociju nenasilja među djecom i mladima

Zvijezda Air Forcea iznad šanka jer, objašnjavaju vlasnici novog Norris caféa u Oreškovićevoj 19, upravo u toj zračnoj vojsci Chuck Norris služio je 1958. godine. Na zidu je i njegova fotografija iz tog razdoblja, kao i ona na kojoj, kao dječak u srednjoj školi, nosi majicu s brojem jedan.

– Uvijek je on znao da će biti najbolji – kroz smijeh zaključuje Laura Čubrilo, vlasnica zanimljivog kafića u kojem je glavni motiv upravo svjetski poznati borac za pravdu. Reakcije gostiju vrlo su pozitivne, govori Čubrilo, te su svi shvatili da je riječ o vrlo dobroj šali.

– Željeli smo nekako povezati stare filmske junake poput Franka Sinatre i Humphreya Bogarta, koji također krase naše zidove, s današnjim junacima. A Chuck povezuje sve to – objasnila je vlasnica kafića u Sloboštini. Osim toga, napomenula je, suprug i ona uskoro će osnovati i udrugu Chuck Norris za promicanje nenasilja među djecom i mladima.

– Potrudili smo se i stvorili ugodan ambijent, a htjeli smo i da naša priča ima neki nastavak. Sve što se nalazi u Norrisu je s Jakuševca ili je kupljeno preko oglasnika i sve smo sami preuredili – objasnila je Laura Čubrilo koja kafić, ali i fast food Šesticu, kao i juice barove Fruit Land vodi sa suprugom. A kako kaže, upravo će to biti ponuda i u Norris caféu. Desetak kava s okusima, ali i brojni smoothieji, kao i browniesi, kroasani te cookiesi samo su dio onoga što se može naručiti u Oreškovićevoj.

– Planiramo i različite promocije, već za subotu kušanje viskija, a bit će i promocija knjiga i druženja poslije posla petkom – najavila je vlasnica.

>>U Zagrebu se otvara kafić u kojem minuta košta – 25 lipa

Komentara 2

Avatar bebz_zg
bebz_zg
11:37 09.12.2014.

koliko sekundi vam je bilo potrebno za napisati clanak?

LC
laura.cubrilo
19:43 02.02.2015.

Norris Cafe u Oreskovicevoj 19 u Novom Zagrebu poziva vas 6. i 20. veljače na otvaranje sezone stand up komedije uz renomirane komičare koji bi uspjeli nasmijati i Chuck Norrisa. Na Valentinovo uživajte u svirci Norris Blues Unit-a. Vaš Norris Cafe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije